divendres, 7 de novembre del 2008

LES NOVES EMPRESES ANTICRISIS

Començarem per els carteristes: Els millors empresaris.
L'altre dia estava amb un amic i estàvem comentant quins son els empresaris amb menys riscos i més beneficis nets i vam arribar a la conclusió que son els carteristes.
Ser carterista malgrat que a molts us pugui semblar una feina difícil i arriscada és un molt bon xollo.Primer de tot treballen les hores que volen, si un dia no volen anar a la feina no hi van i no passarà res, perquè no perdran proveïdors ni clients.
Penseu que no cal cur rar diàriament ja que un carterista normal. et es pot guanyar tranquil•lament uns 1000 euros al dia. Només li caldrà robar una desena de carteres i arribarà a aquesta suma totalment lliure d'impostos.
Això vol dir per tant uns 30.000 euros nets al mes, dels quals l'estat no li descomptarà res ni li cobrarà cap impost. Ser carterista a més a diferència d'altres tipus de negocis no necessita cap mena d'infraestructura, ni oficines, ni electricitat, ni empleats ni res de res, simplement una mi queta de practica i ja està.
A més a més el negoci de les carteres és com un escorxador amb els porcs, un cop tens una cartera si t'ho montes minimament bé, se n'aprofita tot. Els carnets,les targetes de crèdit i DNI, els pots revendre al mercat negre, la cartera al top manta i les fotos i altres parides que la gent porti a la cartera poden servir per intercanviar-les amb altres carteristes a l'estil cromos. Segurament hi haurà cromos repetits i tot ja que hi ha gent que els hi han fotut la cartera, un bon grapat de cops.
Bé segurament, estareu pensant, si ,si, és un bon negoci però és i•legal. Doncs la veritat és que teniu raó, és i•legal, però tal i com estan les lleis en aquest país es potencia aquest tipus de negoci.No us preocupeu. Penseu ,que de 70 carteres que podeu robar en una setmana, fins i tot sent el carterista més imbècil, només us enganxaran una vegada i l'únic castig serà un “Tour per una comissaria”, on us faran omplir una fitxa conforme esteu en aquest negoci. Però no patiu pas, que podeu entrar i fer fitxes centenars de vegades que no passa res,absolutament res.
De tota manera si us fa molt “pal” ,sempre us podeu associar amb un altre al que li passeu la cartera dos segons després de robar-la, és una tàctica típica perquè quan t'agafen els “guies turístics” no puguin portar-te a fer el coi de visita ja que no portes cap cartera a sobre.
En fi que si algun de vosaltres estava estudiant ESADE,o com fers funcionari, o alguna parida semblant perquè l'estat li robi mig sou que es faci carterista. Que no pot ser que deixem aquesta ganga de negoci en mans dels estrangers i nosaltres a sobre de donar-los la matèria prima de la seva feina, els paguem la sanitat, l'educació i com no a “els senyors que els porten a fer turisme amb els cotxes patrulla”.
Bé i la competència i els riscs, que?
Pues, buscant 4 dades podem trobar que actualment al principat disposem de 9863 presos i que d'aquests 4678 son estrangers. El nombre d'estrangers com podeu veure és força alarmant, però encara ho és més si pensem que per estrangers les dades no conten els que no son catalans però tenen DNI espanyol.
Per tan les dades confirmen que entre tots estem pagant cada dia uns centres on pràcticament no hi ha cap delinqüent català i que una part alarmant de la gent que ve a casa nostra i ve a delinquir perquè aquí la policia
( els guies turístics) i les lleis son una puta broma.
Catalunya és com us u diria,jo ? És com ,el parc temàtic de la delinqüència i els catalans som els putos figurants que a sobre de rebre, de que ens obrin els xalets i ens robin, els hem de pagar quan els agafen. Cada pres ens costa 86'08 euros al dia. Perquè no es repatria aquesta xusma? perquè no se'ls fa fer treballs forçats? En un país on per delinquir no et fan res i en el pitjor dels casos vas a una presó on hi estaràs 4 anyets visquen com un maharaja,i despues pots aspirar al subsidi de atur, és normal que els delinqüents on al seu país per robar un paquet de” pipes” els tallen la mà vinguin aquí a delinquir.
Això no pot seguir sent xauxa, no pot ser que estiguis a la presó 20 anys com a màxim tan si violes 3 persones com 340, no pot ser que tinguem més turisme criminal que turisme normal i no pot ser perquè qui ho paguem som els catalans. Com sempre els altres ens foten i nosaltres paguem. I vinga anem pagant i parant el cul, que això si, som moderns,solidaris, multiculturals i exemplars, això si exemplars de com es pot ser idiota, dat pel cul i feliç a la vegada
Com que el meu sou és variable i en funció, entre d’altres coses, dels resultats econòmics de l’empreses i particulars, en general he ideat unes mesures anticrisi que preveig tan o mes efectives com les de Mr.ZP & Company.:
1-Dormint:
si mai has pensat que has de dormir més, que vas cansat i hauries de descansar unes hores més… ara és el moment! Si vas a dormir més aviat, això que t’estalvies en llum, televisió, calefacció, cigarrets d’última hora, piscolabis d’hora furtiva, etc. I per altra banda, si pots despertar-te més tard doncs millor que millor, ja no cal que esmorzis perquè ja quasi és hora de dinar.

2-Cardant: en aquells moments en que no hi ha res per fer i tot el que ve de gust
comporta una despesa (fer una cervesa, fer un cafè, anar a comprar alguna cosa, etc.) arreplega a la teva parella i fot-li un bon clau. Els dos us quedareu satisfets, contents, sense pensar durant una bona estona en la crisi
3-LlarCineming: treu-li suc al reproductor de DivX i fum a l’eMule/Azureus. Compra’t un màquina de fer crispetes, en quatre sessions has amortitzat el preu per no pagar el robatori que et cobren al cine, i a partir de la cinquena sessió, les crispetes ja et surten a preu de cost. Apagues les llums, tanques les finestres i igualet igualet que al cine.
Apa, aquestes són les meves mesures i noves profesións anticrisi. Les veig tan genials que que em plouran les ofertes per a aplicar plans de xoc a l’empresariat català, ja m’hi veig… I si algú en té alguna altra, que no sigui garrepa i ens la regali en forma de comentari, aquest cap de setmana

PD: Els que no sabeu com deixar un comentari (com algun m'ha dit), heu de clickar a , on posa "comentaris", just sota del post.
Jo juraria que no és gaire difícil. Bon cap de setmana.









1 comentari:

rafael ha dit...

Gracias tafaner por tus consejos, son muy buenos y bienen muy bien. Yo ya me estoy haciendo un gallinero, para colocarlo en el balcon; Las gallinas ya las tengo...bueno son pollitos y se llaman Matilde y Lola, espero que me pongan muchos huevos. El problema es mi Feliu ( mi perro)que tiene que compartir el pequeño espacio del balcon, con dos gallinas...Ya veremos como terminara todo esto; Creo que la Matilde, se cargara a mi Feliu.. Suelta cada picotazo, ¡ que te cagas!.Besitos y buen fin de semana