divendres, 7 de novembre del 2008

Ja és cap de setmana !

El 15 de novembre comencen les primeres reunions dels "líders mundials" per a parlar de la crisi econòmica. Es broma.

Sobre el cotxe del president del Parlament. Es broma

Una O.N.G ? . Desgraciadament NO, és broma !


PD: Els que no sabeu com deixar un comentari (com algun m'ha dit), heu de clickar a , on posa "comentaris", just sota del post.
Jo juraria que no és gaire difícil.

1 comentari:

Tertulià ha dit...

A-Mentre la situació econòmica a espanya és deteriora a velocitat de rècord mundial, donant credibilitat a les negatives previsions que l’FMI ha fet sobre el país del totxo (i dels totxos), el nostre president, el seu govern en ple i tota l’artilleria diplomàtica , estan capficats únicament en assistir a la cimera de Washington, com si això per si sol fos la solució dels nostres problemes.
Potser si que a base de molt pidolar als governs amics sud americans o de tocar la pera sense parar al Sarkozy, la Merkel o el Brown, finalment és, podrà asseure’s al costat de les potencies econòmiques mundials, però fa la sensació que ens han deixat ben sols en mig de tots.
Però que cony hi volen anar a fer allà a on es discutirà sobre l’establiment de un nou model econòmic i financer mundial i dels controls per evitar les disbauxes actuals, si aquí son incapaços de prendre ni una sola mesura coherent per a redreçar la nefasta, preocupant i desastrosa realitat que ens ofega?, que hi volen anar a fer allà, quan aquí no fan res més que incomplir els terminis del finançament català, la dotació de la llei de l’autonomia personal i han errat una i altra vegada en totes les previsions econòmiques realitzades?. Sabeu què, millor que es quedin tots a casa no sigui que als de la cimera els doni per a fer cas al Solbes, que després si que l’hauriem ben cagat!!!

B-Exagerat- Que el jardiner Benach sigui aficionat al túnning, passi, per allò del càrrec i la dignitat institucional (malgrat que ell mateix sigui el primer a malmetre-la). Si el president del Parlament del País necessita un reposapeus, una tauleta i una televisió per treballar al cotxe, doncs cap problema. No ens vindrà ara de 9.000 euros. Estem d'acord que aquella polémica va ser del tot exagerada, farcida de demagògia amb la crisi econòmica de rerafons i com a principal argument ?. La mesquinesa de la nostra classe política és tanta que s'inflen polèmiques ridícules mentre ens passen per alt fets greus i lamentables. Ja que parlem crisi... què són 9.000 euros per dignificar el segon càrrec institucional del País comparats amb la morterada que s'enduen els centenars (i pujant!) de càrrecs insignificants que conformen aquest govern d'entesa? I la pasta que ens costa cada dia a tots els catalans la indecisió de determinats consellers, que recau en la competitvitat i productivitat del País? I els calés que s'escolen pel desaigua per culpa de les pífies d'aquest govern? Queda clar que la crisi per alguns és relativa.

C-No, no és nou. Clar que quin argument nou pot exposar aquesta gent i... sobretot que pugui afavorir-nos.
A la queixa de 'tenim més gana' el corista del 'que viva España' respon: 'l'aigua bull a partir dels 100ºC'.

Bon cap de setmana,una abraçada.