dimarts, 25 de novembre del 2008

EL TONTO, EL SOCIATA DALTÒNIC I EL "CALVO"


Llepaculs? Trepa? Espanyol? Dement?. En Duran és tot això i molt més; un autèntic botifler embogit, àvid de poder ministerial a les espanyes.
Ara bé, el "quid" de la qüestió és com pot CDC permetre aquestes disbauxes del "calvo" d´Alcampell.
La darrera trifulga a Can CIU, pot ser la primera, del principi de la fi de CIU. Amb al panorama polític que els cau al damunt a tot el nacionalisme català, els posicionaments allunyats de CDC i UDC, marquen més territori que no pas estratègia política conjunta.
El fracás del finançament i la sentència del TC sobre l'Estatut, marcaran un avanç i un després pels nacionalistas al costat dels senyors del sistema actual, sembla que serà l'opció triada per UDC.
A Can CDC no ho tenen tan clar, com tampoc els de Can ERC. La resta de formacions polítiques estan també amb UDC, i apostaran per continuar amb el sistema actual.
Durant els anys d´indefinició Pujoliana tenia un sentit la federació amb Unió, però si CDC vol tenir un mínim de "credibilitat nacional" ha de trencar aquesta funesta aliança.
El "socialcristià" les ha fet de molt grosses: desacreditar la "Casa Gran", manifestar-se en pro de la sociovergència, postular-se com a ministrable espanyol, renegar del sobiranisme.... També costa de creure que CDC, s'aventuri a cercar nous sistemes, igualment que ERC s'arrisqui a perdre els privilegis del sistema que gaudeix actualment. Ara, que UDC aposti ja ara per la continuïtat, deixa als de CDC sols i en primera fila, a l'hora de prendre la gran desició. UDC ha marcat el camí a seguir avançant-se als Convergents, la qüestió serà si CDC els seguirà o no. Tots tenen que valorar que, triïn el camí que triïn, alguna cosa perdran pel camí.
Continuar amb el sistema, pot semblar el camí més fàcil i el menys compromés, però també pot suposar quedar-se més sols encara. Trencar amb el sistema tampoc és un camí fàcil, però les pèrdues es podem compensar amb l'atractiu que te, començar un nou camí.
El calvo s´ha pixat reiteradament en l´arbre que l´aixopluga tot fent l´ullet als sociates espanyols amb l´anhel hilarant d´un Ministeri. Encaixistes "de modé" com ell sobren, el seu temps s´ha esgotat. El que ha aconseguit la seva darrera "fellatio" al daltònic Montilla és deixar en Mas com un autèntic tonto, el tonto de la "Casa Gran".
Quan deixarà CDC de mantenir a tota aquesta colla patètica de trepes al servei dels espanyols?. Volem urgentment la resposta, Catalunya necessita la resposta.
Si el gir sobiranista de CDC és real, si el projecte de la "Casa Gran" va de debò, si podem tornar a creure en algun projecte nacional: volem la resposta!
CIU o no CIU?, tot i que sería millor que els nacionalistes es preguntessin, Catalunya o Espanya? Aquesta és la qüestió. Desfedereu-vos!