divendres, 31 d’octubre del 2008

L'humor en temps de còlera...





























2 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui l'¡ABC dispara contra en Carod.Esta clar que algú posiblement d'ER esta passant documentació important al ABC. Sector Puigcercos per negociar candidatures amb la Morsa?
No ho sé. però se que aquest material surt de dintre del govern
Estem devant d'una batalla interna això es evident....
Carod cobra un fix al més de 21.000 euros per desplaçaments malgrat tenir cotxe oficial , prebendes, dietes per desplaçament.
El «caso *Benach» ha obert una reflexió sobre les despeses de representanción de les institucions públiques. I la crisi econòmica no fa més que ampliar la lupa sobre els comptes de despeses dels nostres representants, que no deixen d'anunciar contenció en els seus pressupostos. En aquest context, sorprèn especialment que màxims responsables de l'Administració autonòmica segueixin cobrant les dietes per desplaçament com diputats del Parlament autonòmic, malgrat disposar de cotxe oficial, sou i dietes pel mateix concepte com consellers de la Generalitat. És el cas del vicepresident català, Josep Lluís Carod-Rovira. O del conseller d'Interior i Relacions Institucionals, a més de líder de ICV, Joan Saura, qui va recriminar en el seu moment a Benach els extres afegits al cotxe oficial. O el titular d'Economia, el socialista Antoni Castells, que el dimarts anunciava uns pressupostos de crisis davant la previsió de 55.000 nous desocupats a Catalunya.
Les tarifes:
El reglament econòmic dels diputats catalans contempla indemnitzacions per despeses de viatge i desplaçaments en funció del lloc de residència que oscil·la entre els 21.602,22 euros que cobra a l'any un diputat que resideix en la ciutat de Barcelona o en la seva àrea metropolitana, i els 30.411 euros per a aquells que resideixen a una distància superior de 191 quilòmetres de Barcelona. Carod-Rovira, resident a Cambrils (Tarragona), és per tant el membre del tripartitt que més cobra per aquest concepte.
Els serveis «diplomàtics» de la Generalitat, a càrrec de ERC, tenen un pressupost global de 86 millons.Este règim no és aplicable al president del Parlament ni als membres de la Taula, perquè conten amb cotxe oficial, però sí als consellers autonòmics que conserven la seva acta de diputat i que ja tenen cotxe oficial. Cap dels membres del Govern que continua sent parlamentari ha renunciat a aquesta indemnització, que cobren a través dels seus respectius grups en la Càmera autonòmica.
Igualment cridaner resulta el compromís del tripartitt amb la política exterior catalana, una competència esgarrapada en el nou Estatut, que parla de la «projecció de Catalunya en l'exterior» i de «promoure els seus interessos respectant la competència de l'Estat en matèria de relacions exteriors», segons el seu article 193
Per a desenvolupar aquesta nova competència, sempre emparada en l'aparell diplomàtic de l'Estat, el tripartitt va pressupostar per a 2008 un Programa de Relacions Exteriors de 18,6 milions d'euros. Programa tutelat pel vicepresident Carod-Rovira, que s'ha apressat a obrir «ambaixades» catalanes durant la primera meitat del mandat.
De fet, la Secretaria d'Exteriors té un pressupost global de 86 millions, dels quals 67 corresponen a cooperació i ajuda al desenvolupament.
La despesa exterior:
Al gener, recién superat l'equador de la legislatura, Carod obrirà la quarta delegació exterior a Nova York, però abans s'han inaugurat les de Berlín, Londres i París, aquesta última amb el germà del vicepresident, Apel.els Carod-Rovira, al capdavant.
I en el que queda de legislatura, faig o no crisi, Carod-Rovira espera obrir dues noves «ambaixades» a Buenos Aires i Mèxic D.F.
La Generalitat va pressupostar per a 2008 un total de 1,3 milions d'euros per concepte de «Oficines i missions exteriors». Molt lluny dels 187.000 euros al·legats en una resposta parlamentària del Govern català, quan el PP va preguntar pel cost de les dues primeres delegacions inaugurades per Carod-Rovira.
La secretària de Relacions Exteriors de la Generalitat, Roser Clavell, afirmava al juliol que la «ambaixada» de Catalunya a Berlín tindria un cost anual de 91.360,93 euros entre lloguer, obres d'acondicionament del local i despeses corrents. No incloïa el sou del delegat, amb categoria de Director General, el que suposa un brut anual de 87.596 euros. En la mateixa resposta, Clavell xifrava 96.429,74 euros el cost de la de Londres.
No obstant això, les dades del pressupost són altres. I si a aquest concepte s'afegix la despesa d'exposicions i altres activitats de promoció, atencions protocol·làries, publicitat, organització de reunions i conferències, premis i «altres despeses», la partida arriba als 3.650.112,29 euros.
Editat amb la noticia sencera
Pero aquest atac sistematic als Carotidstes...ja us ho fareu, pero surt del vostre Bandol.

rafael ha dit...

Querido tafaner...me pone mas cachondo los cuatro cerditos, que las gordas con el culo al aire. besitos y feliz castañada