dilluns, 27 d’octubre del 2008

LA 8ª POTENCIA ?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Brillants, les maniobres del molieresc Rodríguez Zapatero anant amunt i avall -tan avall que l'han portat a la llunyana Xina rojacapitalista- per aconseguir que Espanya, aquesta cosa que ell presideix, sigui present en una reunió a la qual no ha estat convidada...
I dic brillants no pas perquè siguin el contrari de ridícules i patètiques -que ho han sigut, i ho són, en efecte-, sinó perquè aquestes maniobres, aquests moviments tan espectaculars, a diferència d'altres moviments orquestrals en la foscor que l'aparell de l'Estat ha fet en altres ocasions i en altres àmbits, aquests tenen lloc a la llum del dia i a la vista de tothom.
Amb en Zapatero anant de bòlit d'Herodes a Pilat pidolant una invitació per a la festa, es visualitzen de manera meravellosa les maniobres espanyoles
Al final, ni que sigui per pesat, pot ser que l'hi vulguin, a en Zapatero i aquesta cosa tan i tan important que representa (tant, que el professor Rajoy, amb aquell to tan pedagògic que gasta, l'ha secundat!!, tot i ser ell el temible Jefe de la Oposición que fa tremolar les pedres amb els seus encesos discursos...), a la reunió del G8 i del G20 i tota la parrasca que tindrà lloc als Estats Units del cowboy GW Bush. Però, amb tantes anades i vingudes i tanta corredissa i tanta santa indignació patriòtica, al final hi ha un detallet que se m'escapa, no sé si és perquè no té gaire importància, però el cas és que no l'he vist explicat enlloc.
A veure: a la cimera en qüestió potser per al president Rodríguez Zapatero es tracta de ser-hi, bàsicament, i fer-se la foto, però en principi la reunió s'ha convocat amb l'objectiu de "refundar el capitalisme", que no és poca cosa. Si és així, i si la delegació espanyola vol anar a dir-hi la seva, ¿quina és la seva proposta?, què pensa aportar-hi?, quina és la seva recepta per salvar el sistema financer?