dimarts, 28 d’octubre del 2008

MANIFEST CASTANYADA.



Demanem a Port Aventura que promogui la castanyada
Benvolguts/des responsables de Port Aventura,
Com a ciutadà d’aquest País, vull mostrar-li el més absolut desacord amb la campanya publicitària que el seu establiment està duent enguany (que té continuïtat respecte anys anteriors), destinada a la potenciació de la festivitat del Halloween com a atracció del seu complex d’oci.
Crec que la seva empresa, que sovint ha estat presentada com un emblema del país en qüestions d’oci, hauria de ser més sensible a les pròpies tradicions, i aprofitar el seu potencial de captació d’autòctons i turistes per promoure altres tipus de festivitats, amb més història i arrelament en el territori.
Les festes populars són quelcom que ens identifiquen com a país, i com a tals les volem preservar i mantenir. Entenem que la seva ferotge campanya de promoció del Halloween no tan sols no ajuda a aquest manteniment, sinó que creiem que ataca frontal ment aquestes festivitats, ja que promou una iniciativa uniformitz adora i sense tradició al país, que no fa més que malmetre una tradició com la Castanyada.
És per això que els demanem la retirada d’aquesta campanya i els convidem a potenciar la Castanyada com a element de màrqueting i de captació de clients. De no ser així, poden comptar que no posaré els peus en el seu establiment.
Atentament,

Si esteu d'acord amb aquesta campanya promoguda pel portal e-criteri només cal que cliqueu :http://www.e-criteri.cat/index.cfm?plana=participa.cfm?ID=22
Podreu signar el manifest i, a més a més, incloure un baner de la campanya en els vostres blocs.
VISCA LA CASTANYADA !!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Caram quina forma de venir el fred! No només tenim crisi, no només tenim hipoteques que pugen, no només la castanyada no es celebra, que ademés arriba un fred de collons sense avisar.