dissabte, 25 d’octubre del 2008

AMB BONA COMPANYA

En Benach anant a treballar amb "bona"companyia.
Amb possat els peus a la galleda ! Ernest,a la galleda !

Nos lo ponen a HUEVO !!


Al final,tanto criticar i todos acabareis igualito que yo.



10 comentaris:

Anònim ha dit...

I la gent de Reus que s'ha quedat a l'atur, que pensa fer amb aquest impresentable quan se'l trobin pel carrer? per què no fan alguna cosa positiva i li tiren tomaquests amb ell i a la seva familia? que increpin a la seva dona i insultin als seus fills i ja veuràs que ràpid dimiteix del càrrec i del partit!!!
Visca la terra, mori el mal govern!!

Anònim ha dit...

A més perquè aquest senyor que ¿treballa¿ a Barcelona te de tindre un vehicle per anar cada vespre a Reus a dormir a casa i la resta de funcionaris pagant-se el passatge del penós servei de rodalies?.
Tenim el que ens mereixem.
Ara paguem dues vegades, però la sort es que ho fem en català.
Això només pot passar en repúbliques bananeres.
És això el que voleu per Catalunya?, Vosaltres que us titilleu de republicans, sou una colla d'inútils.

Anònim ha dit...

El coche del señor Benach ha costado unos 120.000 euritos.
O sea, unos 21 milloncetes de ex-pesetas, o sea que salimos a unas 3 pesetillas por catalán. Asumiendo una familia tipo de 3 personas, el coche de Benach nos cuesta unas 10 pelillas más o menos por hogar. Cada uno es muy libre de plantearse a santo de qué debe mi casa pagar 10 pesetas para que un tal Benach viaje a cuerpo de (nada republicano) rey.
Reyes, que no quieren reyes, pero que reinan lo mismo¡¡¡¡¡¡
Manda huevos.

Anònim ha dit...

y yo me pregunto que con la crisis que hay en Cataluña con Nissan o Seat como se le ocurre al descamisao este de ERC gastarse esa pasta en un Audi.
¿Que piensan sus votantes? ¿que opinan los militantes de ERC?
Una cosa es ser un alto representante del Estado, caso de Benach, y entonces merecer protección y tener un coche oficial (no lo discuto) pero otra distinta es creerse un faraón de Egipto, comprarse un coche que es un tanque (Audi A8), que cuesta 110000 boniatos y que encima venga con el recochineo de tunearlo por 9000 pepinos más.
Que se compren SEAT's Toledo.

Anònim ha dit...

pensar que estos "izquierdistas" del tripartito, que tanto en teoria miran por el pueblo, criticaban a los de CIU por llevar Wolkgswagen Passats, y esta pandilla de pijoprogres vividores a costa de expoliarnos a impuestos, multas, radares, zones verdes, zonas azules,...Al llegar al poder despilfarran en coches de superlujo Audis A8.
Si lo de los 80 km/h es una medida ecologista,¿cómo toda esta gentuza despilfarran en coches de 400 cavallos?
Pero aun,me alegra ver que se genere tanta polemica por 9 mil euros en 4 años.
Eso quiere decir que la gente esta harta de que le roben. Solo espero encontrar el mismo enfasis, incluso superarlo, cuando toque hablar de la cantidad de dinero que aporta Catalunya a España.
Eso si que es un autentico ROBO y EXPOLIACION.
Con lo que dejaremos de pagar, todos podremos "tunearnos" nuestro coche y asi todos contentos.
Las titis,muy buenas,tafaner¡

rafael ha dit...

Bueno Bueno...como esta la Leticia a base de photoshop, la de verdad no vale un pimiento. Sobre el Sr. Benach, coincido con el anonimo; Un Seat un Citroen, alto de gama que cuesta 24.000 €...van que chutan. Yo no criticare lo de las titis...es mas, si se las paga el, me parece hasta bueno que lo haga, pues es ideal para el extres y la caspa. Tampoco me parece mal que se compre un Audi A-8, con lo que cobra mensualmente, puede hacerlo, pero si lo paga el pueblo es otra cosa y tenemos todo el derecho del mundo a criticarlo y a despellejarlo. Gracias por la fotos de las titis..en estos momentos de crisis, es un alivio. besitos y ubrazo fuerte de machote.

Anònim ha dit...

Aquest home no ha esgotat encara la meva capacitat de sorpresa.

Heu sentit les darreres declaracions d'aquell ex-president impresentable? Reconeix que no és un "científic" per entendre-ho però que està en contra de la "dictadura" de l'Ecologia.
Com diu una carta d'un centífic a la Vanguardia, confon ecologia amb ecologisme.
Només ho puc entendre des de la ncessitat de notorietat de la provocació per la provocació d'un homenet que no té res més a oferir, un home gris com ell.
Ja hi comptàvem però vertaderament diu poc d'un país com Espanya haver tingut un president com aquest.
Es per reflexionar-hi...i la desgràcia és que el nivell dels polítics que han vingut al darrera potser n'han millorat les formes però no el fons...la ignorància, només cal veure en ZP com se'l bandegen a Europa (bé aquest encara arriba a Europa, en Montilla o en Carod ni això, ja els bandegen abans des de les Espanyes, no arriben ni a comptar a cap fòrum europeu).
La manca de classe dels nsotres politics llueix quan posen un peu fora de les fronteres...
Potser que comencin per aprendre anglès que no en saben cap d'ells.

Anònim ha dit...

Quan un país cau de quatre grapes a debatre sobre el cotxe oficial de la presidència del Parlament (del Parlament propi) és símptoma que la confiança d'aquest país en si mateix està sota mínims. I això és el que passa a Catalunya aquests dies: n'hi ha per fer un clot i pixar-s'hi.

Anònim ha dit...

Segon punt: té nassos que sigui Joan Saura l'únic membre del govern que critica Benach, ell que va gastar-se 31 milions d'euros per reformar l'actual conselleria d'Interior seguint criteris feng shui. Per cert, un edifici que visita poc. Prefereix ser a Palau, no fos cas que marxés cinc minuts i li fotessin la cadira.

Anònim ha dit...

El model “tot a cent” va aparèixer amb certa fortuna en moments de crisi passades. Eren establiments que tenien per esquer uns preus de riure. El més car de tot no passava les cent pessetes. Amb el canvi d'aquesta moneda per l’euro fins i tot aquests negocis van fer trampa. Del “tot a cent” van convertir-se “tot a un euro”. Ara, la qualitat de la seva oferta va consistir en les mateixes rampoines de sempre. Per un euro, què pots esperar: miracles?.
Així que va arrencar la polèmica, el mateix Benach va dir que aquesta era una qüestió del Parlament i que havia de ser la institució qui reflexionés i donés les oportunes explicacions, al no tractar-se d’un “capritx personal.” Això ho deia divendres i aquest dilluns, en el faristol del Parlament, ell ja demanava perdó i prometia llevar del cotxe tots els extres que, fins no fa res, eren del tot necessaris. És a dir, queda ben al descobert el model de “tot a cent” que tenim de país.
Fa molt temps en què un exèrcit de politicastres ha fet fortuneta a base de propostes de “tot a cent”. D’un temps ençà han protagonitzant episodis d’un baratisme mental que ha acabat entrampant als seus promotors. Aquells que feien bandera –i molta demagògia- del “som com tu”, ara n’han sortit ben esquitllats amb aquesta mena d’arts. Els mateixos que només surten a protagonitzar episodis d’alta política tipus “corbata si, corbata no”. I que són molt curosos amb el “tots i les totes” i amb tantes i tantes coses insubstancials.
És lògic que els autors de tanta morralla política després siguin incapaços de defensar 9500 euros d’extra i que acabin demanant perdó com si fossin delinqüents. Un escàndol per aquesta quantitat significa que els temes ventilats en aquest país són de “tot a cent” i d’una volada que pot fer riure o plorar, segons el dia.
No hi ha país mentalment sa que accepti unes condicions així d’insolvents, malgrat que el “tot a cent” polític sigui perfectament democràtic.