dijous, 23 d’octubre del 2008

KIT.



7 comentaris:

rafael ha dit...

Tafaner..eso del circulo y pegarse cabezazos contra el,es una buena idea, sobre todo, para los que somos autonomos. besitos

Anònim ha dit...

Noticia escoltada per un servidor de mi mateix a RAC-1 sobre les 16 hores peninsulars. . . El Sr. Bernac s`ha fet canviar el cotxe oficial per un AUDI A n. p. i. tipu limusina tuneijat per dintre amb un cost de mes de 120. 000 eurassos de res (uns 20 milions de les ruvies d’avans). . . res, el que jo em gasto en un aperitiu de qualsevol dia. . . . RECORDEU!! COMPRAR-ME LES SUBPRIME-SEPARATES. . . OCHE, QUE ME LES TREUEN DE LES MANS!!!

Anònim ha dit...

Explica la història de l'economia que durant el crack del 29 als EUA, el milionari Rockefeller va fer molts diners gràcies al seu xofer. Es veu que el xofer, portant-lo al despatx, li va demanar si aquelles o aquestes accions eren més o menys avantatjoses. Ell es va dir "Aquest xofer no en té ni idea de borsa i em demana a mi, que pel sol fet de ser empresari es pensa que borsa. Aquí hi ha alguna cosa que no va".
Ell, aprofitant que tot el que tenia tenia un valor molt alt, s'ho va vendre tot. Poc després les borses queien i de quina manera. Acte seguit va tornar a comprar el que havia venut a preu de saldo.
A què treu cap, tot això? Doncs que quan veig que segons qui ha jugat en borsa, amb aquest nivell de coneixement borsari, me n'adono que ha passat el mateix que aleshores: tothom es refiava del veí que li deia "Compra això que pujarà" i anava i la gent ho comprava!!! Resultat: el mateix. Catacrock!
Ara no ens extranyem que aquest fòrmula 1 que portàvem entre tots s'hagi estavellat. Amb prou feines tenim el carnet de conduïr.
Apa! Tant els que resistiu a la crisi com els que no, que passeu un bon... CAP DE SETMANA!!!!!

Anònim ha dit...

Acabem de conèixer les dades de l'Enquesta de Població Activa (EPA) i, com era d’esperar, no podien ser més negatives. Tenim 2.598.800 desocupats i per primer cop en 14 anys s’està destruint ocupació a Espanya. El pitjor de tot això és que no sabem quan acabarà : els especialistes no és posen d’acord en quin moment de la crisis estem (segurament perquè no ho sap ningú). Els bancs no deixen diners i les empreses no poden finançar-se per poder continuar la seva feina i pagar als seus proveïdors; i aquests mateixos proveïdors no poden pagar als seus proveïdors i així puc continuar fins l’infinit. Podem imaginar-nos la quantitat d’impagats que hi ha avui en dia, i la culpa de tot plegat és pot assenyalar amb el dit sense por a equivocar-nos: el sector financer en tot el seu conjunt. Les línees de crèdit estan tallades, al igual que les línees de descompte. Les petites i mitjanes empreses són una part molt important per l’economia del nostre país, necessiten ajudes per part del sector públic ja, sinó la situació empitjorarà encara més.

tafaner ha dit...

A sobre, avui a la Cambra catalana es celebra una jornada interparlamentaria per fomentar l’ús de la bicicleta entre els ciutadans i ciutadanes de Catalunya.
De totes maneres el Sr. Benach segurament ho ha fet per intentar ajudar a la crisi que pateix el sector de l'automovil.
Per riure, no?

Tertulià ha dit...

Segurament tampoc n'hi ha per tant, una tauleta de treball, un reposa-peus i una TV són uns accessoris del tot normals, per algú que treballa i es passa moltes hores dins el cotxe.
Quí, dels que es passen mitja vida a la carretera no els porta?...., dels que tenen xòfer s'entén.
Bé, almenys aquesta deu ser la raó per la que el President del Parlament,Sº Benach s'ha "tunejat", com diuen alguns, l'utilitari oficial.
La feina al cotxe, si l'home va tan justet de temps, qué millor que aprofitar les hores de cotxe i més si és pel bé del País.
Millor treballar i aprofitar el temps que fer una bacaina, mentre et porten a la feina o et tornen a casa.
Aprofitar que un vol rendir al màxim, pensant amb el País, per criticar-lo no és gens bonic i no està bé. Si això o hages fet algun dels anteriors Presidents de l'època de CIU segur que ningú l'hages criticat i menys les formacions que actualment estan al Govern.Oi?
Tot per un cotxe i quatre pijades, amb la crisi que tenim i aquí el personal perdent el temps criticant els que treballen pel País fins hi tot dins del cotxe.
Per cert, algú sap si a l'IKEA en puc trobar de reposapeus i tauletes de fusta per cotxe?.
És per un regal.Ja,Ja.

Anònim ha dit...

Avui han dit a TV3( portaveu del tispartit ) que eren 9.000 hi ha sortit el Saura a dir-ho.
Jo crec que aquest home cada dia està més gilipolles.
Que ens digui el Saura quan ens ha costat el càrrec que s`han inventat per ell. Reposapeus potser no en té ,però el reposa-culs, amb despatx...
Segur que va amb la dona a treballar amb el servei Bicing....
Potser m`equivoco i només té una caseta al pati dels tarongers, esperant ordres de l`amo Monti.