dijous, 24 d’abril del 2008

Ressaca

Lliga de Campions, semifinals anada: FCB 0 - 0 ManU
Avui és el típic dia "després de festa grossa".
Ahir Catalunya sencera va gaudir la popular diada de Sant Jordi amb la mateixa il·lusió de cada any, omplint els carrers .
Una festa en majúscules, com cada 23 d'abril. Al vespre, més festa encara; en aquest cas la del futbol. Barça i Manchester United es van veure les cares i escolta tu, el Barça potser sí que no està massa bé però, ahir, li va donar un bon repasset als anglesos aquests.
Juga i domina el Barça. Possessió de pilota altíssima. Però no hi ha gols. Cap contra l'Espanyol i avui tampoc cap contra el Manchester. 180 minuts i cap gol.
Ha jugat bé avui el Barça? Doncs podem estar contents. Oblidades les bandes el joc d'atac de l'equip es canalitza pel centre. Massa.
Els anglesos ultradefensius ho han tret tot. Una gran ocasió d'Eto'o a principis de la segona part hauria d'haver acabat en gol. Afina la punteria Eto'o! Un parell de xuts d'Henry i Iniesta tampoc han tingut sort. Cap problema, però, a la defensa. El Manchester s'ha comportat com un vulgar equip petit amb fallada de penalty inclosa. Avui han estat mediocres i porucs, dimarts que vé ja ho veure'm. Som més a prop de Moscou?
Ja només falta un partit per saber-ho. Si Etoo hagués marcat aquest gol cantat , ara estaria parlant d'un dia de Sant Jordi rodó.
Bé, no ha estat gol: una vegada més, el Barça ha acabat un partit sencer al Camp Nou sense marcar-ne cap, ja se'ns està fent quotidià. Tan sols ens va faltar el gol. Si no em creieu només cal que sortiu al carrer avui, dia de ressaca, i us fixeu en les cares d'amargament de certes persones que duran la llengua entaforada al cul. Que si "nos iban a meter cinco", que si "no teníamos nada que hacer"...i total, un zero a zero que -d'acord- no és que sigui un resultat bo per a la culerada però no oblidem que, tret de la victòria, és el millor resultat que podíem aconseguir per anar a Old Trafford.
A més -què caram- que vam jugar bé, hòstia. Sembla que finalment els jugadors van decidir posar el que s'ha de posar per a jugar al nivell que juguen. Ja m'enteneu.Oi ¡¡

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui el equip de futbol han demostrat que son dignes del despilfarro que fem en viatges per seguirlos per arreu on treiem tickets.
Molts amics m´han enviat sms dient ara si que creiem en Moscu pero...ja hi som amb els peros.
Tot era un invent de la premsa,al Lloroooooo!!al lloro!!que me los estan enbaucando!!!
Jo era l´unic que veia factible eliminar al segon equip de Manchester,ara gracies a Deu,molts s´estan apuntant a la meva fe.
La premsa ens habien enganyat amb el Cristiano aquet,es un bluff,no sap i pica penaltys,i tot el partit per terra.No l´hi arriva ni a la sola de la sabata d´en Bojan.
En Rooney?Ha vingut???.Be per la nena.

Anònim ha dit...

Frases essencials que s'han de memoritzar abans de veure un partit del Barça davant d'altra gent:
1 - 'Canvia! Canvia!'
2 - 'Bé, bé, bé...!'
3 - 'Passa-la, que està sol!'
4 - 'No entenc aquest canvi. No sé què fot el Rijkaard, Mourinho ja...!'
5 - 'Però que no veies al Messi? Eh??'
6 - 'Ole!'
7 - 'Aquí no hi ha ni motivació ni hòsties...!'
8 - 'Bah!'Baaahh !!

Anònim ha dit...

i en quan al Barça...què dir, quina estafa! per que ara resulta que si que saben jugar bé! però clar que ahir se sentia una alineació que feia molt més goig de l'habitual que voleu que us digui...però com deia aquell al final qui guanya el més maco o el que fa més gols! Doncs espavilant que dimarts hem de guanyar sí o sí! Per cert, si algú es troba Edmilson aquest cap de setmana, una petita lesió muscular sense importància no estaria de més! de bon rotllo eh!

rafael ha dit...

Estos estan cansados, por jugar con nenas, como la de la foto;Hay que sentir los colores¡ Fuera mercenarios!. besitos

Anònim ha dit...

jo crec que l'empat es deu més que a negociar amb el bon déu a que tant catalans com anglesos tenim tendència a encomanar-nos a sant jordi... i el pobre, i més en el dia de la seva diada, va sortir del compromís amb un empat. diplomàcia celestial...

Anònim ha dit...

Deixem-nos de collonades: l'empat a zero és el resultat que cinc minuts abans del partit més d'un haguéssim negociat al bon déu.
I la sorpresa d'un Barça triomfador al llarg dels 90 minuts de joc va ser especialment emotiva.
Ahir va ser una gran nit perquè els nostres van estar pletòrics i coordinats a l'hora d'encarar-se contra un Manchester eminentment defensiu. Coincideixo totalment amb en Laporta: l'aspecte qualitatiu va anar a càrrec del Barça.