dilluns, 21 d’abril del 2008

LA PLATAFORMA HISTÒRICA......

4 comentaris:

rafael ha dit...

No lo habia visto...Es muy bueno. besitos

Anònim ha dit...

La direcció d'ICV ha matisat les declaracions del conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, en les que convidava als militants d'ICV de les Terres de l'Ebre a abandonar el partit si no estaven d'acord amb el transvasament de l'Ebre per proveir d'aigua a l'Àrea Metropolitana.
Fets com aquests, evidencien que la política de baixa estofa, de vol gallinaci, populista i demagògica que van adoptar els dirigents del tripartit quan estaven a l'oposició encapçalant manifestacions se'ls ha tornat en la seva contra.
Ara la gent d'ICV recullen allò que van sembrar!

Anònim ha dit...

Però els primers que han de mantenir la serenor en el debat són els líders polítics. Els nostres caps visibles. Per això em van semblar absolutament desafortunades les declaracions de'n Cesc Baltasar afirmant que els crítics amb les darreres decisions del govern de la Generalitat tenien les portes obertes per a marxar d'ICV.
No és això, Cesc, no és això. A ICV no hi sobra ningú, i menys en aquests moments.
Si anem amb actituds prepotents,com els del PSC, no arribarem enlloc.
Si anem amb actituds constructives, podrem redreçar la situació.

Anònim ha dit...

catalunya socialista espanyola?.
En això ens han convertit els del tripartit. Gràcies a la gran "aposta estratègica" d'esquerra ressuscitant el PSOE de Catalunya, ara resulta que el PSOE els està fagocitant a ells. Va quedar més que demostrat a les darreres eleccions, on aquesta colla d'arreplegats d'esquerra van passar de 8 a 3 escons (ja els està bé). El més trist és que la imbecil•litat generalitzada de Catalunya vagi donar 25 escons als sociates, tenint en compte que tenen el mateix objectiu final que el PP: la destrucció de Catalunya via immigració massiva i descontrolada (el Corbacho ja demana el vot per als immigrants pensant que votaran sociata massivament).
Si amb això no n'hi hagués prou, també promouen la divisió entre els catalans, mitjançant l'excusa de l'aigua. Aquesta merda de govern que no fa més que improvisar dia si, dia també, provocarà l'enfrontament entre els pocs catalans que queden a Catalunya.
Però no passa res, en Puigcercós veu possible repetir un tripartit 3, perquè es veu que ara el PSOE de Catalunya s'ha tornat gairebé independentista, i reclamen el concert econòmic. Però que sociates que arriben a ser els d'esquerra, no sé com els cau la cara de vergonya... a si, no els cau , perquè no en tenen gens ni mica de vergonya.