diumenge, 27 d’abril del 2008

Alonso fa somiar

Fernando Alonso fa somiar amb el seu segon posat en la formació de sortida sáb 26 abr, Montmeló (Barcelona), 26 abr (EFA).-
Fernando Alonso (Renault) fa somiar amb el podi, després d'aconseguir el segon posat en la formació de sortida del Gran Premi d'Espanya, inesperat des del començament de temporada, i demà compartirà la primera fila amb el finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari).
Les millores en el Renault mireu la foto,R28 i potser el dur menys càrrega de gasolina que els seus rivals han permès aquest petit miracle que s'ha produït i que ha retornat l'alegria als afeccionats i a Fernando Alonso, que quan va creuar la línia de meta després de marcar el seu temps de 1:21.904, que llavors era "pole", va alçar els seus braços en senyal de victòria, mentre els espectadors de les tribunes posats en peus aplaudien el seu èxit. Alonso va decidir ahir a la tarda canviar el xassís del seu cotxe. Veure altra vegada la foto, No estava content amb el qual havia utilitzat en la sessió lliure i avui tot s'ha desenvolupat de la millor manera possible.
AL terme de la sessió d'entrenaments lliures, el ovetense ocupava la tercera posició. Si l'objectiu després d'aquesta renovació del R28 era entrar amb una relativa tranquil·litat en la tercera i definitiva fase de la sessió de classificació, avui ja ho va assolir amb escreix. AL finalitzar la segona eliminatòria ocupava la quarta posició, i l'objectiu aquesta aconseguit, però el que ni el més optimista es podia imaginar és que en la tercera i definitiva anava a conquistar un lloc en la primera fila.

1 comentari:

rafael ha dit...

Querido tafaner...yo batiria records, pero eso si..con una morena de copiloto; Yo prefiero a la mujer...color panza burro (morena). besitos