dimecres, 30 de gener del 2008

!! COMENÇA EL CARNAVAL ¡¡

Dema dijous gras, arriba el Rei Carnestoltes a tots els racons del país. Enguany una mica adavantat, però son coses del calendari.
Com que vull anar per aquí i per allà, m'agafo uns dies de vacances.
Penso anar als Carnavals de la Torre , de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Tarragona i Reus, si el cos aguanta ¡!.
Un tastet selecte de diferents actes concrets, de cadascun d'aquest sis llocs ben representatius.
Veurem si dono a l'abast.

CARNAVAL-TORREDEMBARRA
Dia -31, dijous, a les 19,30 h., a la Plaça Mossèn Joaquim Boronat, ARRIBADA de Sa Majestat Carnestoltes. A continuació, de la Plaça Mossèn J. Boronat cap a la Plaça del Castell, CERCAVILA, amb el Ball de Diables i la Fanfara.
A les 20.- h., a la Plaça del Castell, PRESA DE POSSESSIÓ DEL PODER LOCAL, amb degustació de coca de llardons i mistela.
01/02/2008 -1r CARNAVAL INFANTIL
Lloc:Pl.MossènJoaquimBoronat,Hora:17:30 Cercavila fins al parc de Cal Llovet, on tindrem l'espectacle Visca, visca el Carnaval amb la companyia Rovell d'Ou.
5a EDICIÓ DEL CONCURS DE MASCOTES DISFRESSADES.
Totes les mascotes desfilaran davant la rua infantil. En arribar al parc de Cal Llovet faran una petita desfilada damunt de l'escenari. Col·labora: Mascotes i Protectora d'animals de Torredembarra(En cas de pluja, neu o glaçades es traslladarà al Casal Municipal)
02/02/2008-2n CARNAVAL INFANTIL
Lloc:Pl.MossènJoaquimBoronat.Hora:17:00,Cercavila des de la Pl. de Mossèn Joaquim Boronat fins al parc de Cal Llovet, on tindrem l'espectacle Amb cebes i cols d'Oriol Bargalló.
(En cas de pluja, neu o glaçades, es traslladarà al Casal Municipal)
02/02/2008-SORTIDA DE LA GRAN RUA DE CARNAVAL
Lloc: Al parc de Cal Llovet Hora: 21:00RECORREGUT:c/ Pere Badia, c/ Capella, c/ Tarragona, Pl. Catalunya, c/ Lleida, c/Pere Badia, c/ Capella, c/ Tarragona, Pl. Catalunya, c/ Lleida, c/ Pere Badia, c/ Capella fins al Casal Municipal
02/02/2008-BALL DE CARNAVAL
Lloc: Casal Municipal Hora: 00:00.A càrrec de: DISCO SHOW PARTI.
Organitzat per: Patronat de Cultura de Torredembarra
03/02/2008-SORTIDA DE LA RUA DE BAIX A MAR
Lloc: Passeig Marítim, platja de la Paella.Hora: 12:00
Organitzat per: Patronat de Cultura de Torredembarra
03/02/2008-DINAR DE CARNAVAL
Lloc: Als jardins de Cal Bofill.Hora: 15:00
Organitzat per: Patronat de Cultura de TorredembarraPreu: 4 € ,Retireu els tiquets al Patronat de Cultura de Torredembarra Aforament limitat
03/02/2008-GRAN BATALLA DE CONFETI
Hora: 17:00.Recorregut: c/ Capella, pl. Mossèn Joaquim Boronat, c/ Ferran de Querol,
c/ Fàbrica, c/ Capella.
06/02/2008-COMITIVA FÚNEBRE
Lloc: Al parc de Cal LlovetHora: 19:30.Sortida de la comitiva fúnebre per fer l'últim adéu a Sa Majestat Carnestoltes, acompanyats de la Fanfara.
En arribar a la pl. de Mossèn Joaquim Boronat ENTERRAMENT DE LA SARDINA.
Solemne enterrament, que acabarà amb una gran sardina. da per a tothom.
(En cas de pluja, neu o glaçades, es traslladarà al Casal Municipal.)
Com que la feina ja està feta, aquesta setmana el bloc estarà semi- tancat per vacances.
Tornaré el dilluns 4 de febrer, però encara durant la setmana penjaré a el millor alguna que altre tonteria, vull dir post.
Gràcies amics i fins a la tornada.
( la foto es de uns torrecs molt carnavaleros, tot l´any,els coneixeu? )

3 comentaris:

Anònim ha dit...

'Carnestoltes'.
De on seu tret vos això de 'Carnaval'?

rafael ha dit...

Los de la foto...¡¡ Menudos pájaros !! tienen mas peligroooo...besitos

Anònim ha dit...

Me comentan que la nueva compañía de agua y el ayuntamiento pretenden ubicar la sede de la mepresa que nos gestionaráel servicio de agua en Sant Jordi, concretamente en las oficinas que son propiedad y ocupaban hasta hace poco los Sres. de Vicsan.

Me parece una barbaridad que un servicio que tiene que ser frecuentado por obligación por los vecinos de este pueblo se ubique fuera del centro del pueblo, obligando a los que tienen vehículo propio y a los que no a desplazarse hasta allí para tramitar sus gestiones. la pregunta es, cuando se hace esto, ¿se mira por el interés de los vecinos o se pagan favores a los poderosos como Vicsan? Sant Jordi es una magnifica zona para vivir pero un local comercial allí tien poca salida. ¿Qué suerte que te lo alquilen a precio de oro los de la nueva empresa del agua cn permiso del ayuntamiento! Lo que se ahorren de alquiler lo vamos a paga entre todos en gasolina y en tiempo perdido durante 25 años como mínimo. ¿Lo vamos a permitir?.

Propongo que para rematarlo las oficinas de Base se situen en Marítima Residencial y que los trámites de empadronamiento pasen a ubicarse en Els Munts. Sería magnífico para potenciar el Bus urbano ¿no?