divendres, 18 de gener del 2008

````PEPE Y MARIA´´´´´´´´

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Donat que cada vegada que s'acosten les eleccions tots els partits polítics mouen fitxa i donat que el PP ha mogut la darrera fitxa fitxant a l'anti-català ex-president d'ENDESA amb nom de conquistador de les Amèriques, Manuel Pizarro, sembla que fins i tot Carmen Chacón i el PSOE no semblen tan ferotges.
Cal no oblidar-ho, el PP i el PSOE són el mateix. El PP dóna pel sac a Catalunya, la espanyolitza tan com pot de manera directa i sense miraments, tal i com diuen a la meseta 'Por cojones'. El PSOE persegueix el mateix objectiu però és més subtil en els seus miraments. Es posa una màscara i una pell de xai per semblar 'amic' de Catalunya. A l'hora de la veritat ja hem vist com han anat les coses:
1) Ni l'estaut del parlament
2) Ni balances fiscals
3) Ni català a Europa
4) Ni tots els papers de Salamanca
5) Pasqual Maragall defenestrat
6) Caos de Rodalies
7) Caos del TGV Espanyol (AVE)
8) Caos de les infrestructures
9) Immigració incontrolada
10) 3a hora de castellà
(...)
I més i més i més
El PSOE i el PP són el mateix. Un català ha de votar per defensar la seva terra i això només s'aconsegueix votant partits catalans.
Tafaner es aixo,Oi?

Anònim ha dit...

Estas segur?Toni o es per el Ple.

Anònim ha dit...

I mentres tant nosaltres semblem idiotes, perden el temps i la força parlant de si el Gallardón representa això i lo altre i si el Pizarro es el cavernícola que ha parat els catalans .
Aviam. L'únic que ha quedat clar amb la derrota del Gallardón es el triomf dels mes besties sobre els troglodites. Res mes.
Catalunya ha de tenir el seu propi pes a Madrid (mentre no siguem independents) i aquest pes només ens el donarán els diputats catalans, o sigui la suma d'Esquerra + CiU mes tots aquells que sentin Catalunya com la seva casa propia, no un pis de lloguer.
Ja sabem que hores d'ara, una "entente" CiU - ERC es molt complicada, però amics meus, es la única sortida per acabar amb el colonialisme que practiquen tant el PSOE com del PP.
Del PS"c" (lo de la c minúscula NO es cap equivocació) no cal parlar.ne perquè no existeix. Es l'obedient braç del PSOE i ara no comencem com sempre amb lo de que els d'ERC van posar en Montilla, et, et, perquè CiU no a parat d'oferirse al PSOE per implantar la sociovergència, i o ha fet sense cap escrupul. CiU no te que aspirar a substituir Esquerra en una govern del PSOE a Catalunya. CiU te que voler governar i això només ho pot fer amb Esquerra, o farà el mateix paper que els republicans.
Que les direccions dels dos partits catalanistes es deixin d'orgues i bajanades i que pactin JA.
I nosaltres no ens deixem enganyar amb els cants de sirena en pro de l'abstenció. Per plantar cara a Espanya, s'he de ser fort a Madrid. El demés son bestieses que només ens portaran a pintar encara menys davant la metròpoli.
A votar i a votar en CATALA.

Anònim ha dit...

Metafisicament es TOT!!