dilluns, 5 de maig del 2008

DESTAPADA..

Destapada per a destapar
Que el percentatge d'hipòcrites militants a l'Església Catòlica és molt a prop del 100% és una cosa que suposo que a gairebé ningú no se li escapa.
Ara bé, poques vegades una persona tan "propera" a la jerarquia eclesiàstica té tot allò que fa falta tenir per a corroborar-ho i denunciar aquest trist modus operandi, tal com ha fet la neboda de l'ultraconservador president de la Conferencia Episcopal Españla, Rouco Varela, que s'ha despullat per a Interviú -suposo que això no era total i absolutament indispensable- per a cridar l'atenció i "denunciar la hipocresia" del seu oncle.
Com ja he comentat, jo no crec pas que la millor manera per a "arribar a tot Espanya" sigui fent-se fotografies en pilotes -sobretot si hom té coses interessants a dir- perquè corre el risc que la gent no s'ho prengui seriosament.
A més, no deixa de sobtar-me que una dona casada i amb filles opti per aquesta mediàtica via per tal d'esbombar aquest secret a veus que és la hipocresia eclesiàstica. No em sembla necessari.
Magdalena Rouco, la neboda del Cardenal Arquebisbe de Madrid, despulla en 'Interviú'
* Aquesta jove canària de 26 anys vol denunciar "la doble moral del seu insigne familiar". "A través del meu oncle he descobert la hipocresia de l'Església que predica una cosa i fa la contrària".
La neboda del Cardenal Arquebisbe de Madrid i actual president de la Conferència Episcopal, Magdalena Rouco, il·lustra aquesta setmana la portada de Interviú, protagonitzant un nu que és ben segur que donarà molt que parlar.Als seus 26 anys, reconeix que després de la mort del seu pare, el seu oncle, Antonio María Rouco Varela, no li ha rebut, pel que ha decideixo mostrar els seus encants per a denunciar "la doble moral del seu insigne familiar".
Segons publica el setmanari, la seva família ha estat sempre "molt religiosa" i assegura que "a través del meu oncle he descobert la hipocresia de l'Església que predica una cosa i fa la contrària".
Menyspreus
Per si no fos poc, aquesta jove canària li dedica diverses perles a l'Arquebisbe madrileny: "El meu oncle no es cansa de repetir que la família és sagrada, que cal respectar-la i lluitar per ella, però després ell menysprea i abandona a la seva".
Segons reconeix en l'entrevista, Rouco Varela no va acudir al soterrament del seu propi germà perquè tenia una cita amb el Sant Pare, encara que Magdalena ho desmenteix, ja que acaba de descobrir que el papa Juan Pablo II no li esperava aquell dia.
De la seva vida privada assenyala amb ironia que es va casar a l'edat de 16 anys perquè "la neboda de Rouco Varela no podia anar-se a viure amb el seu nuvi sense passar per l'altar".
I és que, segons llegeixo a El Periódico, en Rouco molt predicar sobre la família unida i cristiana (i res d'homosexuals, sobretot), però a la seva pròpia família és veu que la té marginada.
Ni tan sols els agafa el telèfon, vaja. Aquest abandonament, segons la neboda, ha propiciat que el seu germà petit sigui toxicòman i es trobi a la presó, complint condemna per robatori.
Sobre la via escollida per a publicar la seva opinió, ella creu que el fet de despullar-se "és la millor manera que les meves queixes arribin a tot Espanya" i no li importa que la critiquin perquè és despulla per a "despullar així la hipocresia del meu oncle, que no es cansa d'alabar la família i després ell menysprea i abandona la seva".

2 comentaris:

rafael ha dit...

Querido tafaner...es una manera como otra, de hacerlo con guion; Esto es como el bautismo; Luego vendra la comunion( todos los platos del corazon) y luego la boda, con mas de lo mismo. Esta niña, esta bien asesorada, para obtener el maximo de euros. De todas maneras, la nena no esta nada mal y si alguien le hace las cuentas y dan beneficios rapidos, trabajando poquito, tu me diras. Cultura del pelotazo...Unos se hacen una casa y luego dice, que es una granja; Esta almenos lo hace con su cuerpo y no se dedica a la politica.Deja a la nena, que nos alegre la vista, que pronto tendremos cataratas y no veremos un pijo. besitos y un abrazo

Anònim ha dit...

aquesta es la persona més inteligent de la familia amb diferencia. Que n'aprenguin!