dijous, 22 de maig del 2008

Catalunya-Argentina o com fer el ridicul un cop mes...

Avui toca ....avui toca parlar de les seleccions catalanes , abans de començar amb “lo fàcil” que en aquest moments es criticar-ho tot , anem a fer una mica de resum .
Fa un bon grapat d´anys , desde el 1904 que Catalunya ha jugat partits de futbol , per es desde el 1997 que començant a jugar regularment i pels vols de Nadal contra seleccions internacional de cert nom , Bulgaria va ser la primera i per el cami han passat fins i tot Brasil i Argentina.
Seguim fent el ridícul amb el tema de la selecció catalana de futbol , o es nostres dirigents i politics es pensen que som molt burros i l’únic que fan es prendre’ns el pel o realment els burros son ells.
En Pere Gratacos segueix sense entendre res i la Federació Catalana de Futbol encara menys… Dit això , insisteixo , en Gratacos no entén res i la federació encara menys… que vol dir això de no convocar a en Bojan per el partit de la selecció catalana d’aquest dissabte? Que vol dir això de no convocar l´Oleguer?
Els motius per no convocar a en Bojan han estat els de no voler obrir un debat després del pacte al que va arribar el jugador amb en Luis Aragones per no anar a l´Eurocopa…. Sr.Gratacos no ets mes burro per que no t’entrenes , l’únic motiu dels partits de costellada de la selecció catalana es el de obrir debat!!!
El de la reivindicació i el de fer-se notar! , per que si no contractem seleccions de prestigi internacional com Argentina o Brasil? Per que si no vem jugar amb Euskadi? Per que si no van fer anuncis provocatius de nens que no podien jugar a futbol per portar la samarreta de catalunya?.... Els motius per no convocar l´Oleguer son que al haver jugat poc amb el barça no esta en forma i ja hi han altres jugadors a la seva posició… Sr.Gratacos , definitivament no t’enteres de res!! Un dels únics jugadors amb clara vocació nacional de la selecció catalana i que pot fer trempar una mica a la gent i no el convoques per que no esta en forma?? I que?? Que passa res si no guanyem el partit? Que perdem la possibilitat de jugar el proper mundial si perdem el partit?
Potser hi perdem mes amb un camp mig buit i un equip ple d’autèntics desconeguts.
Oi que espanya ha convocat a 6 jugadors catalans? Doncs noi , convoca al Bojan , a l´Oleguer i a qui puguis per que ells no et donaran mai cap facilitat.
Un cop mes ens prenen per gilipollas , la federació te por de possibles represàlies per part de la Federació espanyola de futbol , després de tot això no se pas que esperen a fotré fora al Sr.Gratacos.
Els nostres politics ja poden anar fent el burro al congres que si despres no es prenen en serio el tema...

3 comentaris:

Tertulià ha dit...

Resulta que com que el Govern de la Generalitat considera que cal deixar enrera les costellades de la selecció catalana, estan inventant una nova competició entre països sense estat, d’àmbit europeu, en la que tinguem cabuda els sense nom.
Evidentment, amb el permís de la federació espanyola, que és qui té segrestats els nostres jugadors, i amb països que vindran, també, amb jugadors d’aquells que no es poden aprofitar més que quan les seleccions de veritat, les reconegudes, ho vulguin.
És a dir, que per avançar en el reconeixement de les seleccions catalanes i fer passes de gegant, en paraules d’Anna Pruna, el que es pretén és muntar el 2009 una competició entre nacions més o menys oprimides, sense els millors jugadors, i inventant una nova competició.
Evidentment, entre les nacions sense estat no hi comptem Escòcia, Gal·les, Irlanda del Nord, que ja tenen des de sempre reconegudes les seves seleccions per la FIFA. Això no és el que volem. I organitzar una mega costellada entre federacions no reconegudes que no podran disposar dels millors jugadors ens durà al fiasco. Catalunya és un país que ha d’aspirar a jugar amb els millors com a selecció lliure i amb els millors jugadors, també. I llençar per la borda energies i voler fer passes endavant amb la mateixa fórmula de sempre multiplicada per sis, ens durà a un fracàs multiplicat per sis. És un error pretendre que els catalans ens empassarem una competició sense cap interès futbolístic entre països no reconeguts.
Jo vaig al Catalunya-Argentina per patriotisme i poc més. No m’agrada haver de pagar 30 euros per veure un partit amistós en el que ni tan sols som capaços de convocar l´únic jugador interessant que li queda a Catalunya. Però que no em demanin que, a més, el 2009 hagi d’anar a veure una competició ridícula en la que lluitem per veure qui és més provincià.

Anònim ha dit...

Aquesta tarda he sentit, en boca d’en Pere Gratacós, dues decisions en la convocatòria per el partit contra Argentina
1. No convoca a Bojan per què com que a renunciat a jugar l’eurocopa amb la selecció espanyola, no vol provocar fent-lo jugar amb la catalana (!?!?!?). Bojan ha dit que necessita descans, fer vacances, després de dos estius disputant campionats amb la sub16 i sub17.
Si va a l’eurocopa, les seves vacances es queden en 15 dies, i el seu esgotament accentuat. Entrenaments, partits, concentracions... Alguna polèmica possible amb tant lògiques explicacions? A la Cope segur, però... això te res a veure amb que ens auto-privem de tenir el gust de veure’l debutar i jugar amb la nostra Selecció?
Algú creu que jugar 45 minuts el proper dia 24 sense ni concentrar-se pot agreujar el seu cansament?
Tant important és la Selecció Catalana per a nosaltres?
Així ho demostrem?
Tant respecte li tenen alguns que gosen plantejar-se aquesta empanada mental per tal de renunciar a la presència de Bojan?
Tant petits, esquifits i acomplexats son alguns?
2. Oleguer no va convocat per que no te ritme de partits.
No ens mereixem res.
L’únic futbolista que ha desafiat tothom per defensar el que és, el que pensa, el que creu.
Un futbolista que ha demostrat que ser jugador del Barça no implica renunciar a ser persona i lluitar per defensar el que un pensa. L’únic futbolista que s’ha mullat, sense complexes ni propagandes, per defensar el dret a competir pel teu país. Aquest futbolista, de nivell més que sobrat, no ja per ser convocat, si no per ser més que titular...
Aquest futbolista, no ha estat convocat per que li falta ritme. Es veu que no pot ni jugar mitja part. Just el que si ha fet en aquests dos darrers partits de lliga.
Som uns desagraïts de merda!!!!
Ho sento, però no tenim la dignitat suficient per merèixer una selecció. Almenys personatges com en Pere Gratacós, al que no conec de res, ni sé que pensa ni com és, però que, amb decisions com aquesta, ataca, a traïció, qualsevol voluntat de donar-hi la dignitat, la força i l'orgull que mereix.
Els arguments amb que ha defensat aquestes dues decisions, m’ofenen.
Aquest seleccionador agafa el que ha de ser una reivindicació, un deure com a catalans, un orgull de contribuir-hi, per ajudar a convertir-lo en una patxanga que no molesti a ningú.
Sobretot, al colonitzador.
Prou !!.
Salut company !!!

Anònim ha dit...

Katon, Goukakyu no jutsu.