dilluns, 26 de gener del 2009

"Queremos pero no podemos y aluego nos jodemos".

L’eslògan escollit pel Partit popular "Queremos" és evident que està inspirat en el "Podemos" de Barack Obama . De moment, presenten un candidat JASP a les Europees: modern, jove, i sobradament preparat, d'acord amb la línia Obama en la que es volen inspirar: el Sr. Mayor Oreja, que ja va néixer obtús, vell i ranci, i com sempre succeeix, quan es vol copiar un eslògan, al darrere ha d'haver-hi quelcom més, perquè sinó tot plegat el que és, és una simple parodia de l’original, una caricatura del que es volia ser i no es pot.
"Queremos" no té la mateixa força que "Yes We Can", el "Podemos" de Barack Obama. Ell parla de que tots junts poden i a sobre es convincent en el seu discurs. En canvi "Queremos" queda esmorteït, com si ho volguessin dir amb la boca petita, i més aviat sembla es quedarà en un "Queremos pero no podemos y aluego nos jodemos".
Mentrestant ja estàn prou distrets amb l'afer “Anacleto agente secreto”, i en Mariano Rajoy que vol arreglar el país és incapaç d'arreglar aquest desori que és la federació madrilenya del seu Partit, que si ho està de Partit i cada cop és menys Popular.
Aquesta telenovel.la d'espionatge para-policial i para-militar i para-caigudes orquestrada per Gallardon i el grup Prisa per acabar d'una vegada per totes amb Esperança Aguirre i situar així al mateix Gallardon en els seient buit que deixarà Rajoy, és un exemple més de les maniobres sinistres i plenes de cobdícia que sempre han caracteritzat a Gallardon per una banda i a Prisa per un altre. Que Gallardón i Prisa són aliats consagrats és un fet que tothom sap. Que Gallardon és el candidat que vol Prisa per la dreta espanyola és també sabut i que Prisa és capaç de fer qualsevol cosa per assolir el seu propòsit això em sembla a mi que és indiscutible.
El surtit d'antecedents de montatjes d'espionatge que se li poden imputar a Prisa al llarg de la seva malèvica històrica ens confirma que la nostra sospita no pot anar massa errada.
Així doncs Prisa, seguint la línia quasi-delictiva que sempre l'ha caracteritzat, s' inventa el farol de l'espionatge per enfonsar Esperanza, i el calculador de Gallardon que ja ha pactat prèviament la jugada amb Prisa, li segueix el joc com qui no vol la cosa per tal d'enderrocar l'única donota que li podria prendre el lideratge del partit.
A Gallardon cal estudiar-lo bé perquè és el prototip de camaleó que disfressa perfectament la seva malícia, de progresisme de bon rotllo. Si no ets un escèptic absolut de la raça política és capaç d'engatusar-te amb la seva simpatia de progre de cafè. Per tant, molta atenció amb Gallardon perquè la seva ambició és tan terrible que pot arribar a cometre delictes per satisfer-la, i de fet, és el que pressumptament està fent juntament amb el diari el Pais, és a dir, inventar-se una trama de espionatge dins la Comunitat de Madrid per cruspir-se a Aguirre i liderar sense obstacles el Partit Popular.
El pitjor d'aquesta història, és que el Pais no ha posat sobtre la taula cap prova concreta de les acusacions i tanmateix ha aconseguit tot el soroll mediàtic que volia. El temps ens dirà de quin peu calça Gallardon quan arribi a la presidència d'Espanya, que hi arribarà. Només espero que no se li accentui la mania de querellar-se amb periodistes i menys que es posi a llegir blogs i a fer una caça de bruixes. D'aquest homenot ens ho podem esperar tot.
Em sembla que ens hem tornat imbècils del tot. Ho dic molt seriosament. La imbecilitat política és de jutjat de guàrdia. Ahir mirant les notícies sortien els pobres conductors dient que no podien comprendre la mesura aquesta de la velocitat variable. És incomprensible.
Estem arribant a extrems de imbecilitat mai vistos. Són extrems que superen qualsevol intent de racionalitat. La velocitat variable en funció de la boira, el tràfic, la contaminació i no sé quantes punyetes més. El conductor anirà acollonit per l'autovia. ¿ Hauré vist la senyal de velocitat...? ¿Estaré conduint a la velocitat correcte...? ¿Que recony posava a la senyal... setanta, vuitanta o cincuanta...? i Patapuuuum!!!! es fotrà una òstia de cal Deu, tindrà un accident perquè estarà més pendent de les senyals variables que no pas de la circulació.
De veritat. Tenim una colla d'imbècils governant. No hi pensis més. Són imbècils i el que és pitjor, aquest gran país que és Catalunya s'està convertint en la rialla SUPRA-nacional. No pot ser. De veritat que no pot ser. Hi ha uns mínims de decència política. Hi ha uns mínims i això és Can pixa. Comprenc que vulguin recaudar amb els radars i les multes i la mare que els va parir.
Ho comprenc. No saben gestionar i necessiten dels radars per no quedar-se a dos veles.Són així d'inútils. Però hi ha uns mínims de decència. No ens poden prendre per idiotes d'aquesta manera. No pot ser. De veritat que no pot ser.