dimecres, 7 de gener del 2009




1 comentari:

Anònim ha dit...

Cap a principis de segle Aragó, Catalunya i els seus comtats francs van detenir l’avançada sarraïna com un autèntic mur de contenció. Gràcies als milers de peons, barons, cavallers, infants, ballesters i al nostre llegendari rei català Jaume I, es va preservar la cultura europea i les diferents ètnies que composaven Europa de qualsevol invasió.
Fins i tot vam ser capaços de reconquerir els territoris ocupats pels sarrains, que s’havien convertit en regnes de taifes (o sigui petits magatzems recol·lectors musulmans) els quals s’aprofitaven de la riquesa hortícola de les nostres terres i on treballaven i s’aprofitaven milers de colons sarraïns.
Igual que els catalans vam representar el escut europeu a les embranzides musulmanes pel sur de la Península i cap a Europa, els israelians i el Estat d’Israel estan fen ara la mateixa feina defensiva per la part més Oriental del nostre continent.
Israel ara mateix és l’autèntica punta de llança, de la major croada que Occident està portant a terme, per aturar als bàrbars d’arrel islamista. Que volen reconvertir Europa en un altre regne de taifa, tal i com ho estan ara la majoria de països islàmics. On els seus ciutadans estan sotmesos al pitjor fanatisme religiós que un ser humà pot suportar i on les dones tenen la condició i la consideració similar a la d’un gos.
Israel no és la causa del terror, la causa del terror son els països islàmics. Els islàmics odien les democràcies, ja siguin americanes, europees o de qualsevol tipus.
No podem caure en el error de defensar la causa d´arrel islamista. Els terrorisme d´arrel islamista no és la víctima, sinó el agressor.
Suport incondicional al Estat d´Israel !!!!!!
La Defensa dels Interessos Catalans, també es la defensa dels Interessos Occidentals i Europeus !!!
No ens podem quedar immòbils, tot el recolzament moral als israelians !!!!
Aturem els fanatisme i el imperialisme islamista !!!!