dijous, 15 de gener del 2009





Les músiques que han creat i que interpreten els israelians i els palestins tenen moltes similituds i nombrosos punts de contacte. Quina desgràcia doncs que avui dia no imperi la música i quin fàstig més gran que el punt de contacte real entre aquests dos pobles siguin les bombes sagnants.
Tot plegat demostra allò que predicava el bon Pere Calders en el seu moment, en el sentit que l’espècie humana no ve dels micos sinó que se n’hi va
Dit d’una altra manera, que tendeix a la bestialitat més cruel. I ho dic amb tots els respectes pels micos que, com a mínim, no fabriquen armes per segar vides innocents entre la població d’altres comunitats properes. Els humans sí.
Aquests bípedes amb cara d’intel•ligents i cervell d’anous corcades, sí que són capaços de trencar per sempre la convivència dels seus coetanis amb pluges de projectils llençats per la seva estupidesa. Quina vergonya més majúscula el que està passant a la Franja de Gaza! Però tornem als punts de contacte entre les persones, perquè de desavinences ja n’hem de sofrir cada dia.
Mentrestant a Palestina la masacre continua, amb plena vulneració de les Convencions de Ginebra per part de l’estat d’Israel, i amb el desafiament a tota la humanitat per part del seu exercit que avui ha bombardejat la seu de la Organització de les Nacions Unides, és a dir la seu d’una institució que ens representa a tots els éssers humans. També ha estat atacat l'hospital de Tal al-Hawa, amb unes 500 persones dins, així com una casa on es reunien diverses organitzacions internacionals de notícies, i dos reporters ha estat ferits.
Sumen en aquest moment 1.054 els morts palestins des de que varen començar els atacs el 27 de desembre, i els ferits ja són més de 4.800.
Mentrestant, el vaixell de bandera grega que havia de trencar el bloqueig de la Franja de Gaza amb ajuda mèdica ha sigut obligat a donar la volta i tornar a Xipre. Huwaida Arraf, activista del moviment Free Gaza, ha explicat que el vaixell ha estat interceptat a unes 100 milles al nord de Gaza. "S'ens han acostat molt i han amenaçat que si seguiem endavant obririen foc," ha declarat a la agència de notícies Reuters. "Ens han rodejat 5 vaixells de guerra, fent molt difícil la nostra navegació. Han dit que farien servir tots els mitjans per mantenir-nos fora de Gaza."
Prou!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'Estat d'Israel s'ha superat a ell mateix en brutalitat. Aquestes darrerers setmanes estan guanyant un a un, els pocs punts que li restaven per arribar al primer lloc en el rànking històrico-mundial d'Estats genocides.
No creiem en les casualitats. El bombardeig d'avui ha estat un avis, un intent d'espantar a periodistes, cooperants i personal de les Nacions Unides i pressionar-los per a que s'en vagin de Palestina ja que ara per ara, són testimonis incòmodes i són qui realment està impedint avui per avui, que Israel faci una autèntica neteja ètnica a fons.

Anònim ha dit...

El que ens faltava!. Ara ens surt el senador Joan Josep Nuet d'EUiA, molt comunista ell, intentant trencar el bloqueig que l'exèrcit israelià ha organitzat a les aigües de Gaza per evitar l'entrada d'armament i material bèl.lic per als terroristes de Hamàs.
Què hi fa un senador comunista, amb la feina que hauria d'estar fent al seu país per a resoldre els problemes que la nostra societat pateix en aigües de Gaza? Quina poca vergonya que tenen aquests personatges.
Si tot el què estan fent i saben fer el senador Joan Josep Nuet i el conseller Joan Saura és tot el què estan fent darrerament, potser que renunciïn a les seves actes i donin pas a politics que tot escorcollant per les files comunistes catalanes i espanyoles segurament que es trobaria a algú de més profit i utilitat.