dimarts, 23 de desembre del 2008

BONES FESTES.

El tafaner, us desitja, que tingueu tots i totes unes bones festes de Nadal i Sant Esteve, en bona companyia.
La ràbia, com l'agricultura, també té productes de temporada. Estranyament, aquesta no és una de les més fructíferes per mí. Posats a odiar prefereixo la setmana santa o sant joan, però tot i així he decidit unir-me a la christmafòbia imperant i fer un petit llistat amb motius principals per detestar el Nadal:
Els inquietants Pare Noël trepadors que envaeixen les cases.
El caràcter submís de la societat catalana. Només així s'explica que igual que existeixen els caganers d'actualitat no s'hagi comercialitzat encara un cagatió amb la cara del Juan Carlos de Bourbon. ( Ho admeto, em vaig gastar els temps del curset de Photoshop en anar de birres)
Que als mitjans de comunicació pretenguin fer-nos sentir afortunants perquè la grossa ha caigut a Catalunya quan a mí i a tots els que no ens ha tocat res l'únic que ens interessa és que el pitjor dels mals caigui sobre tots aquests malparits amb sort
La sacrosanta hipocresía del
progressista i anti-clerical Grupo PRISA, que fa que Digital+ no emeti porno la nit de Nadal
La cara de falsa satisfacció que has d'improvitzar quan descobreixes que, un any més, la teva tieta ha decidit que era bona idea regalar-te la colònia de l'Antonio Banderaras.
I aprofiteu, encara que sigueu ateus, per gaudir dels pessebres, que ben aviat seran història gràcies als progres multicultis que els consideren una ofensa per a altres cultures
(però que en canvi es desviuen perquè els convidin a una festa del xai).
Aprofitin per escoltar Nadales pel mateix motiu. Encara que ara les odiin perquè les han hagut d'estar setmanes treballant amb els nens, pensin que són susceptibles d'acabar corrent la mateixa fi que els pessebres.
Nens: Aprofiteu aquests dies per anar a jugar a la granota amb les pedres als rius: Ben aviat, gràcies a un altre genial decretàs econazi, serà una pràctica prohibida i perseguida per llei.
I sobretot: Aprofitin per desitjar-se Bon Nadal, que a aquest pas no trigarà gaire a ser una altra expressió ofensiva gràcies al lobby progre-multiculti. Si realment els fa tant mal desitjar-se Bon Nadal, desitgin-se Bones Festes.


Bon Nadal i Sant Esteve.






3 comentaris:

Josep Lleixà ha dit...

Tafaner, molt bones Festes tambè per tu i als que estimes, Ai Itaca tan prop i tan lluny.
per cert pots presentar-me alguna xiqueta de les que encapsalen el teu blog. Aixó seruia una bona obra de caritat. Gracies i Bon Nadal. Josep

Anònim ha dit...

Hola:


Bon Nadal i un feliÇ any nou te desitja de tot cor

Juan

Anònim ha dit...

Bon Nadal, bones festes i de cara al 2009, poc a poc i BONA LLETRA !
Et desitjo tota la felicitat del món.