dilluns, 15 de desembre del 2008

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Els disputats del PSOE català han votat a favor del PSOE: ooooooohhhhh quina cosa més estranya no? Però si és el mateix que succeeix cada any, perquè se n'ha de parlar tant i discutir? Pels que vulguin riure només han d'escoltar les declaracions de l'Iceta : "serem ferms davant dels interessos dels catalans". Juaaaaaaaaaaaaaa!!!! Juaaaaaaaaaaaaaa!!!! Juaaaaaaa!!!! Però si deu ser un video que van gravar fa 10 anys i el retransmeten cada any: sempre voten a favor, tant pel bé dels catalans com pel malament!
Apa va q vagin a escalfar les cadires i vagin a passar el temps fent el q els dona la gana pels seus interessos!.

Anònim ha dit...

Era molt somiar, però ja se sabia. No hi haurà cap trencament, ni cap daltabaix a la política catalana. Els socialistes han fet el paper que el PSOE esperava d'ells, la governabilitat de l'Estat esta per damunt de Catalunya. Tanmateix, pels socialistes la culpa de tots els mals del món mundial, continua sent del PP i de CIU.
I si no tenim el que tenim que tenir no és pas per culpa seva. Sempre la culpa és dels altres. Unes excuses que tampoc són noves. I que els serveixen per justificar i amagar, que les seves prioritats polítiques no passen per Catalunya. En primer lloc la seva prioritat es diu España.
L'interrogant és saber fins quan els socialistes podràn continuar amb aquesta comèdia, i fins quan tindran el suport d'ERC per seguir espanyolitzant la vida política catalana.
El que ens endinsa encara més en l'espanyolització del nostre País. Esperem però que algún dia no molt llunyà, la cançó es faci realitat. "La gallineta ha dit que no, visca la revolució".

Anònim ha dit...

Sr. Carod, vicepresident de la Generalitat. On és? Fent de copilot a Montmeló? o potser al lavabo de casa seva rentant-se les mans (Mans Netes!!) Política nacional de "pluja fina"?. . . o potser volia dir de PUTA FINA? TOT PLEGAT FASTIGOS. MAI MÉS ESQUERRA.