dimarts, 10 de novembre del 2009

A "pelar-se-la" mira per on! La barbarie socialista no té limit........


Extremadura ensenya els seus joves a "pelar-se-la"

El govern socialista d'Extremadura s'ha gastat 14.000 euros en finançar la campany

'El placer está en tus manos', segons informa Periodista Digital 

La campanya consisteix a ensenyar als joves extremenys a "pelar-se-la" i "fomentar l'autoexploració sexual i l'autodescobriment del plaer". La campanya ha costat 14.000 euros. També animen a explorar "el plaer, l'autoerotisme, les carícies, masturbació i la botiga de joguines eròtica". La directora general del IMEX (  El Instituto de la Mujer de Extremadura es un organismo autónomo, adscrito a la Consejería de Igualdad y Empleo de la Junta de Extremadura, encargado de impulsar las Políticas de Igualdad de Oportunidades y de promover las condiciones para que la Igualdad entre mujeres y hombres sea real y efectiva en nuestra Comunidad Autónoma, posibilitando así la participación de la mujer en la vida política, económica, cultural, laboral y social de Extremadura, y eliminando cualquier forma de discriminación y de obstáculos que lo impidan.) María José Pulido, ha indicat que "no és anormal i que cada any es desenvolupa un projecte i aquest any ham optat per fomentar els hàbits saludables en els adolescents".

En un racó de món, on un de cada tres ciutadans és funcionari, el que hagués suposat vertader escàndol és que el govern extremeny apostés per ensenyar als seus joves a viure de l’esforç i del treball. En un racó de món, on un de cada tres ciutadans té per ofici ser funcionari, el que seria estrany és que s'ensenyés als joves a pencar.

Aquesta campanya és del tot coherent, doncs.

Suposo que saber tocar-se les parts és una manera de fer formació professional per l'àrdua tasca de administrar els diners dels altres. Però aprendre a fer la mà està molt més en sintonia amb aquest pla futur de per vida que és el de quedar arrapat com una gadella en alguna escletxa de l’administració.  Cal saber fer coses de profit, així que hom s’incorpori al mon feiner. I més si parlem en clau de funcionari. La improvisació sempre ha estat mala consellera.           Per aquest preu ja els podria iniciar la consellera de sanitat del govern extremeny.                   Cada dia veig més clar que ens cal fugir d'Espanya. La barbarie socialista no té limit........