dilluns, 25 de febrer del 2008

VOT ÚTIL



Lluís Sunyé, cap de llista d'ICV per la demarcació de Tarragona

Jo votaré útil, votaré en LLuís Sunyé. Perquè Iniciativa és la única formació que garanteix que es faci una política d'esquerres. Això és vot útil. S'ha dit que nosaltres (la gent de més a l'esquerra del PSOE)
som la consciència del socialisme. Som qui recorda als socialistes que s'han de fer polítiques d'esquerres de veritat. Amb una esquerra de veritat forta, es pot garantir veritables polítiques socials, polítiques de redistribució de la riquesa, reacionalització dels recursos i sentit comú en la política, cosa que últimament està en desús.
El vot útil de veritat no deixarà que el govern giri a la dreta. Aquests 4 anys, ICV, ha desenvolupat una gran tasca i és moment que tinguem una esquerra forta perquè en Zapatero no s'ha enterat encara que, pot ser oficialment no hi ha una crisi econòmica, però s'estan tancant empreses, creix l'atur, pujen els tipus d'interés i la gent té problemes per omplir la nevera.
Donar una generosa caritat de 400 € no és la solució. Necessitem algú que aporti solucions als problemes de la gent del carrer. Idees noves i amb enginy de qui no està condicionat pels poderosos.
Aquest algú és el Torrenc, LLuis Sunyé i els companys i companyes d'Iniciativa per Catalunya Vers - Esquerra Unida i Alternativa.
I sobre tot recordeu que fem política real, sense condicionants, perquè la nostra gent, no deu favors a ningú.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El veig un home del poble pla, un company de viatge en la ruta necessària envers l'alliberament nacional, i una persona que ha entès les Terres de l'Ebre i que em mereix la màxima confiança.
A més, considero importantíssim que ICV presenti un independentista com a cap de llista.
Com més formacions ho facin millor, ja que en d'altres comicis com les municipals el fet que hi hagi candidats independentistes a les llistes de la CUP, ERC, ICV o, fins i tot CiU, demostra que pot haver una majoria catalana que ens porti a l'alliberament nacional en un hipotètic referèndum pel dret a decidir, al qual mai no hem de renunciar.
Ens hem de felicitar, per tant, per l'aposta valenta i patriòtica d'ICV, en confiar amb les qualitats humanes i polítiques de Lluís Sunyé: un independentista que vol fer el viatge cap a casa estranya.
Que tingui sort!

Anònim ha dit...

Els sociates ens volen fer por amb el PaPu. "Si tu no hi vas, ells tornen", ens diuen les tanques publicitàries -optimistes?- que ens claven arreu.
A mi, com a català m'agradaria saber què ha de tornar que no tinguem ja i de sobres:
l'Audiéncia Nacional i els seus jutges prepotents?
la Guardia Civil?
la tortura?
la repressió a la dissidència?
el tancament de diaris i altres mitjans?
l'empresonament per motius polítics i ideològics?
la imposició lingüística?
la negació de la nació catalana i del seu dret a l'autodeterminació?
la prohibició de la normalització de les seleccions esportives nacionals?
la protecció dels interessos especulatius?
la manca de seguretat laboral?
la destrucció del territori?
la defensa dels interessos privats front als drets col·lectius?
la folklorització de les autonomies?
la negació de la independència de Kosovë?
les agressions i la impunitat dels feixistes?
Què més ha de "tornar"?
Si no els votem, guanyarem temps per construir el futur, el futur d'uns Països Catalans independents.
El 9-M, no els votis ,ni PP,ni PSOE!!

Anònim ha dit...

Crec que per avançar en el dret a decidir, la societat civil ha fet i fa una bona tasca, els que fallen son els partits polítics que no poden tenir la barra de demanar suport electoral quan no son capaços de donar un pas endavant i deixar el tacticisme habitual i la mediocritat general, amb moltes frases, però pocs fets.

Anònim ha dit...

El sobiranisme ha deixat de tenir els partits polítics (CiU, ERC, ICV) com a referent de la seva lluita. La societat civil ha pres la iniciativa, i qui ara van a remolc son precisament aquests partits polítics amb butaca tova a Madrid, Barna o províncies. Aquests partits haurien de reflexar la realitat sociològica del país, però si ells se n'allunyen, ja s'ho faran. Les contínues abaixades de pantalons o arromengades de faldilles, per sort, dins el sobiranisme no hi tenen cabuda. Entre tots acabarem sumant, però no n'espereu la suma en forma de vots en aquestes eleccions. Us ho heu guanyat a pols. Ni CiU, ni ERC, ni ICV ja no podeu menar aquest carro. La societat civil sobiranista s'ha adonat que foteu el país sempre pel pitjor pedregal, o per autopistes de peatge. I ni l'un ni l'altre son els camins d'aquesta lluita.
Vot en BLANC.

Anònim ha dit...

Un cop vistes les falques televisives dels partits catalans, cal dir-lis que ja no "cola", que aquesta "moto" que ens volen vendre es de segona mà...
Ho sento però no em crec a :
ERC i els seu anunci del "queden 30 segons menys per a la independència". Fa sis anys m'ho podia creure, després d'aquest sis anys, no. I menys si ens fixem en els "numerets" que ha fet ERC en el Congrés.
CiU i el seu anunci "Tornaran a respectar Catalunya". Com? Pactant a esquenes del Parlament l'Estatut? Pactant amb el PSOE, el Govern de la Generalitat a Madrid? Entrant a un Govern Espanyol?. Fa molt temps que el Sr. Esteve, l'Estevet i l'encarregat de la botiga s'han anat venen el respecte de Catalunya. Si fins i tot els polítics espanyols saben que amb CiU es pot comerciar, perdó negociar tot, només es qüestió de diners i poder!.
PSC i el seu anunci " Amb Zapatero Catalunya ha guanyat". Què hem guanyat? Intrigues per carregar-se el Govern pactant amb CiU? Amb Infraestructures? Amb poder autonòmic? No serà amb l'Estatut?, que convenientment ha quedat congelat en el TC, i que en funció del resultat resoldrà els recursos presentats.
En el PP, i ICV, si que me'ls crec. En el primer, per què si que faran tot el que diuen per convertir a Catalunya en una província d'Espanya.
I en el segon, per què de moment, el poc que els hi han deixat fer, han estat fidels en els seu ideari, que personalment no comparteixo del tot, sobre tot en la vessant econòmica.
La resta, que s'ho facin mira, i dir-lis que el populatxo tenim memòria històrica, i per tant que comprin una altre moto, però que aquesta vegada sigui nova