dilluns, 17 de març del 2008

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tots ens hem trobat alguna vegada immersos en un debat sobre els continguts de la televisió, criticant la programació que trobem a les diferents cadenes i anomenant-la “telebasura” i altres qualificatius poc afectuosos. Però les cadenes ens ofereixen el que nosaltres volem veure. Perquè, qui s’encarrega d’aprovar o no la continuïtat d’un programa? Nosaltres, l’audiència.
En una societat tan difícil com aquesta, els mitjans de comunicació, i especialment la televisió, intenten captar la nostra atenció al preu que sigui, i això ha fet que l’espectacle hagi guanyat molt pes en detriment de la informació.

Anònim ha dit...

No vull ni imaginar-me les cares de tots aquests pocapenes en cas que el Chiki Chiki guanyi, s’imaginen?.

Anònim ha dit...

Chiki chiki de la Torre:
Perrea, perrea. Lo baila Ciuró, lo baila Gasull, lo baila Ardevol, metido entre los dos.
Y el chiki chiki del equipo de gobierno se baila así,.
Primero: el subidón.
Segundo: el voydeculo.
Tercero: el batacazo.
Cuarto: la tangana,
Y vuelta a empezar.

Anònim ha dit...

L'han posat de moda. S'ha posat de moda. Se sent un home de moda. Té la sensació d'estar marcant una època, encara que li fa por que duri poc. O gens. Ell, no cal dir-ho, es deixa estimar, tocar, admirar. És Rodolfo Chikilicuatre, que ahir, és clar, va ser un dels protagonistes del Gran Premi d'Espanya, que es va disputar a Jerez. Dissabte va fer un concert de rialles interpretant la seva eurovisiva peça en companyia de les seves go-gos preferides en una festa on també van ser-hi Dispistaos i Jarabe de Palo davant 15.000 persones. Ahir, davant de 131.563 motards, va tenir un altre festí de salutacions i frases enginyoses. No va deixar de perrear.Després de passejar-se en un BMW esportiu descapotable, saludar un milió de vegades, somriure, mostrar les seves immenses ulleres demodés i portar penjada la seva petita guitarreta, Chikilicuatre, el nostre cantant eurovisiu, va atendre EL PERIÓDICO en un racó del pàdoc andalús, on va reconèixer haver patit "un gran vertigen, molt vertigen", durant la volta d'honor.
I és ben cert que més val caure en gràcia que ser graciós. per cert, algú s'en recorda de "EL KOALA"