divendres, 7 de desembre del 2007

P S C : Partit dels Sectaris de Catalunya


Vergonyoses, penoses, sectàries, inacceptables, deslleials, antidemocràtiques, intervencionistes… i molts d’altres qualificatius es poden atribuir a les declaracions realitzades pel portaveu adjunt dels socialistes catalans, Joan Ferran, en relació a la necessitat “d’arrencar la crosta nacionalista” al mitjans de comunicació que integren la corporació catalana de ràdio i televisió. Ferran encara va més enllà en la seva incontinència verbal, i qualifica que TV3 és la televisió pública més antigovernamental d’Espanya!! Visca la democràcia!!!!
Qui més qui menys sabíem o teníem constància que la parròquia socialista ha fet gala sempre d’un estil sectari i destructiu en les seves formes d’actuar en qualsevol àmbit, tant polític com social.

El que encara no havíem vist amb tanta claredat, és com els mateixos integrants del PSC en presumien sense cap vergonya i amb tot el cinisme del món. Com molt bé recull l’ex President Pujol en el seu llibre de memòries recentment publicat, el Partit dels Socialistes de Catalunya, són una màquina de poder, ni els preocupa el país, ni la ciutadania, únicament els interessa copar les màximes quotes de poder. I en aquestes ànsies insaciables d’asseure’s a al tron, no hi ha amic, ni país que valgui, la maquinària socialista avança amb pas ferm i destructiu per allà on passa.

El resultat de tanta destrucció el trobem en un país on les principals fonts de poder estan en mans del Partit dels Sectaris de Catalunya-PSC (Generalitat, 3 de les 4 Diputacions, i l’Ajuntament de Barcelona).

Un govern socialista que ens està modelant un país on les aspiracions nacionals del govern de Catalunya queden diluïdes i esfumades, un país on el seu President no té la valentia de sortir al carrer per donar als ciutadans que es manifesten a favor d’un tracte més just, en definitiva, ens estan construint un model de país encaminat a l’assimilació espanyola en detriment de mantenir viu i defensar el nostre tret diferencial nacional que durant tants anys vam estar lluitant. I malgrat tot, i no contents amb tot això, la màquina de poder socialista encara en vol més, i per poder acabar la seva obra de poder, ara pretén controlar i subordinar els mitjans públics de comunicació al més pur estil del populista líder veneçolà Hugo Chávez... Joan Ferran... porqué no te callas!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

O ens trobem davant d'una manifesta incompetència política - que no m'estranyaria -o hi ha alguna cosa que se m'escapa en l'actitud del PSC. O han arribat a la conclusió que ERC és una organització més afeblida del que sembla des de fora - i per tant es veuen amb cor de tensar la corda confiats que no passarà res - o no entenc com flirtegen amb el suicidi polític. O potser s'han tret definitivament la careta. O potser, senzillament, d'on no n'hi ha no en raja.
El problema -crec jo- que té ERC és que no té el que podríem anomenar, en termes bèl·lics, ni capacitat de dissuasió ni tampoc armament convencional: només té la bomba atòmica. I la bomba atòmica és trencar el govern i portar el país a unes noves eleccions o a una moció de censura. I per llançar una bomba atòmica es necessita tenir clar que a tu no t'enganxarà i també que faràs després de llançar-la, i tinc la sensació que des d'ERC no estan segurs ni d'una cosa ni l'altra.

Anònim ha dit...

És obvi. Els socialistes estan absolutaments descol·locats respecte a l'èxit que va tenir la manifestació de l'1-D.
Els arguments que dóna per exemple, el "cínic" d'en Joan Ferran: "6.900.000 catalans van optar per no anar a la manifestació" ho deixen ben clar. Això és parlar per parlar i costa de creure que una persona amb un càrrec com el seu digui tot el què està dient.
Llavors, per aquesta regla de tres, tota la gent que va optar per no anar a la manifestació contra la Guerra de l'Irak, debia d'estar a favor. Aleshores no se'l va sentir dir res al "cínic" d'en Ferran, ni tampoc a cap portaveu socialista.
No pot ser que es giri l'esquena als ciutadans i ciutadanes de Catalunya titllant-los de seguidors d'uns, que segons "el cínic", "juguen a competir en el terreny del sobiranisme i propicien plataformes i plataformetes".
No pot ser que a la ciutat de Barcelona, es passin pel "forro", les proposicions i mocions fetes i guanyades per l'oposició i tirin pel dret amb el seu programa sense tenir en compte l'opinió de la majoria de l'Ajuntament.
No pot ser que a la "capital del reyno", es permeti maltractar als ciutadans i ciutadanes de Catalunya amb una pèsima gestió i que alhora no se sancioni als responsables com la ministra de foment, que es mofa de l'enrenou generat i a sobre se li dona tot el suport institucional del "Gobierno de España".
Aquesta supèrbia, al final els acabarà passant factura i jo, modestament, me n'al·legraré.
Salut,bon post.

Anònim ha dit...

Soc català, avui ja no porto barretina, però qui digui res li tallo la sardina. Be, la dita dels meus avis no era exactament així, però reciclada als temps que corren crec que expressen una mica el que soc, senzillament català. TIP, estic tip i ja no suporto mes no pintar res al meu petit país, ser sempre el menyspreat, com per exemple l'obertura d'avui del telenotícies migdia de TV3, “la nostra” (res mes lluny de la veritat) obrin el seu temps de noticies amb; EL PP I EL PSOE, cada dia son mes amics per donar per el cul tot a qui no pensi com ells.
Srs. d'Esquerra (ja em fa fins i tot vergonya, posar Republicana i d'Esquerres) això ja no s'aguanta, son les noticies per CATALUNYA o per Extremadura. Srs. d'Esquerre, TOT, tot te un limit i vostès ja l'han superat per d'alt i per baix, repeteixo, la nostra situació com a ciutadans de CATALUNYA ja es al limit del que qualsevol poble pot suportar. Srs. de les basses d'Esquerra, tinguin la dignitat de trencar aquest vergonyós mandat del Sr. Montilla, posin gent jove, amb empenta, sense complexos ni tabús al front del seu partit, aconsellin no votar a les properes eleccions d'España,(no i pintem res a España) i presentin sense cap mena de complexes un programa per la independència econòmica i social d'aquest petit nostre país.
La meva emprenyamenta de ciutadà del carrer, potser no servira per a res de cara a vostès, ILUSTRISIMS SRS. DIPUTATS, però penseu que al carrer no soc jo sol el que ja esta fins als ous de suportar aquesta vostra submissió.
Salut.

Anònim ha dit...

Vergonyosa és la passivitat dels socis del govern de la Federació catalana de PSOE.
Tebis en paraules i impotents en fets. Per opossar-se a aquestes declaracions de'n Joan Ferran. Què no és cap peó si no tot un peix gros en la Cúpula del PSC i estan en línia de les de'n José Montilla i Toni Bolaño, Iceta i Zaragoza, etc,etc...

Anònim ha dit...

Ja podem palpar nerviosisme dins el PSOE de cara a les difícils eleccions estatals...i més a Catalunya, on hauran de treballar i forçar molt la màquina per disfressar les destrosses que el socialistes estan fent al cor de la nació. A sobre Montilla vol defensar TV3 a València després de signar en el seu despatx de Ministre acabar amb la Televisió de Catalunya al País Valencià. Què més ens espera?!