dissabte, 22 de desembre del 2007

CiU -TORREDEMBARRA --- BUSCARÀ UN GOVERN ALTERNATIU.

PASTES PER TOTS ?


12 comentaris:

rafael ha dit...

Prenda..abre la puerta..que soy el fantasma y quiero cantarte un villancico.
Con la musica de beben y beben los peces en el rio....
Le cambiamos la letra...
Trincan y trincan y vuelven
a trincar, no se dan por
satisfechos y nos quiere
arruinar.


FELIZ NAVIDAD. besitos

Anònim ha dit...

Totalment d'acord , i esperar, a més, que d'una vegada per totes CiU ,ERC i ABG vagin de la mà .
Tant de bo sigui així.

Anònim ha dit...

El roc dels cims escampa flaires,
I al Port mateix, amb roig roent,
Pinten, pallards, l'Ajuntament.
El jutge crema paperassa
Dels anys revolts, a un cap de plaça,
I el mestre d'aixa riu tot sol.
El fum dels recs ja no escridassa
I els pescadors faran un bol,
Tot és silenci al ras de raça
Quan els ho diu l'autoritat:
A cal fuster hi ha novetat.

J.V. Foix

(fragment de: Ho sap tothom i es Profecia)

Desitjo tingueu unes diades serenes i un any nou ple de Pau.

Anònim ha dit...

Ara podrem governar un poble a la deriva sense interferències constants i absurdes per temes partidistes i discrepancies personals de poder, sense trencaments constants i sense una barreja ideològica a la que nomès unia una paraula; "prepotencia del PSOE"
Teniu en compte altres idees es interessant, tenir una oposició constructiva també, pero la veritat es que JimeneZ, ho ha posat molt fàcil.
Nomès quedaven dues opcions: Repetir un tripartit agonic abm minoria o be una majoria amb CIU .
Per tant, benviguda sigui la posibilitat de la segona opció.
Sort.

Anònim ha dit...

Creieu que CIU està preparada per governar? Un alcaldable que fins fa dos dies no mostraba interés per millorar el seu poble, ara vol ser alcalde a qualsevol preu. Perillós!

Carles Rico ha dit...

Tafaner,

et desitjo que tinguis un bones festes de Nadal i un feliç 2008. Seguix mantenint la opinió en el bloc.

Salut i amor

Carles.

Carles Rico ha dit...

Tafaner,

et desitjo que tinguis un bones festes de Nadal i un feliç 2008. Seguix mantenint la opinió en el bloc.

Salut i amor

Carles.

Francesc Mercadé ha dit...

Ziu!, ziu!.

Anònim ha dit...

Reflexinar, en una tarda tranquil•la entre els sorolls
del ”esperitu navideño”
i al tornar a la histèria laboral diària, una tarda per no fer res,
que també és important i necessari,
una tarda per llegir tranquil•lament,
no cal llegir molt l’important és llegir,
una tarda per escoltar música,
poder-se relaxar tot estirat al sofà,
una tarda per pensar,
perquè abans d’actuar s’ha de pensar,que es possible¡¡

Tot escoltant el concert d’Aranjuez, per l’orquesta i Paco de Lucia, una meravella de sensacions musicals.

Anònim ha dit...

«El Nadal ens dóna un sentiment de llar, de sostre, de terra, de nissaga i d’esperit.
I ens dóna un punt d’humilitat de cendra per estimar un racó dintre l’espai.»
(Josep Maria de Sagarra - Poema de Nadal)

Anònim ha dit...

AZAHARA PALOMARES. Torredembarra
El grup municipal de CiU a Torredembarra ha decidit posar punt final al període de gràcia amb el govern en minoria format per PSC (5), ERC (2) i GIT (1). El portaveu de la formació convergent, Daniel Masagué, ha anunciat la voluntat de buscar suports entre els partits amb representació al consistori per tal de crear una «alternativa de govern» que podria desembocar en una moció de censura al municipi. El partit dóna per finalitzades les negociacions amb l'alcalde, Manuel Jiménez.
CiU, que va ser la segona força més votada als comicis locals amb quatre regidors, es mostra oberta a presentar la seva proposta de govern a totes les formacions, inclòs el PSC, malgrat que es descarta «pactar amb l'actual alcalde», tal com explica Masagué. De fet, tots dos partits van mantenir contactes durant aquest mandat per un possible pacte de govern, tot i que les negociacions no van arribar a bon port per la negativa de Jiménez a compartir l'alcaldia.

La proposta convergent aposta per «una nova manera de fer política municipal» que permeti «recuperar el lideratge i la il·lusió al poble», en paraules del portaveu del partit. Així, Masagué es refereix a valors com la participació, el compromís, el diàleg, la proximitat i l'esforç a l'hora de definir la seva candidatura per liderar el consistori torrenc. «El nostre treball ha d'incorporar una acció que realment transformi la realitat social i econòmica de Torredembarra», afirma el regidor de CiU en un comunicat adreçat a la resta de formacions.
TERMINIS
Des de la formació convergent no es plantegen cap tipus de termini per permetre que avancin els contactes entre partits. «Crec que serà més una qüestió dels errors del mateix PSC el que permetrà avançar, no volem que una possible moció de censura s'interpreti com un cop d'estat», explica Masagué. L'edil aposta per «revaluar» les relacions entre partits per tal d'arribar a una entesa.
El PSC, que el mes de maig va aconseguir els seus millors resultats en uns comicis locals a Torredembarra, va quedar en minoria després que no prosperés la reedició del pacte amb l'Alternativa Baix Gaià (ABG), que junt amb ERC i els independents GIT li van donar suport el 2004 en una moció de censura.

Anònim ha dit...

El govern liderat actualment per Manuel Jiménez ha topat en repetides ocasions durant aquests sis mesos de mandat amb dos obstacles que han contribuït a dificultar la suma d'una majoria estable. Per una banda, l'adjudicació de la gestió de l'aigua i el clavegueram continua paralitzada perquè no té prou suport per a la seva ratificació, mentre que les dues companyies amb més puntuació al concurs tenen en marxa contenciosos contra el consistori. El mateix Masagué, que va presentar un altre contenciós, diu que està pendent d'una reunió a l'ajuntament, en companyia dels advocats, per tal de trobar una sortida jurídica al conflicte abans que s'emprengui cap altra acció. D'altra banda, es continua sense una sortida al conflicte del pla parcial Muntanyans II, una situació que ha fet que l'assemblea de l'Alternativa Baix Gaià ja s'hagi plantejat donar suport a una moció de censura si el govern actual no avancés prou en aquest sentit.