dimecres, 12 de desembre del 2007

IDEES , VALORS I ACTITUDS


 IVA- (Idees, Valors, Actituds). He cregut que aquest títol era del tot escaient per parlar de quelcom que ens preocupa profundament des de fa temps, d’un tema que sabem que, de fet, preocupa a moltíssima gent, a una majoria silenciosa , que ho du ben endins i que habitualment no gosa de cap manera de expressar-ho de forma pública per evitar ésser assenyalats, ser objecte de burla o simplement depreciats, per tractar-se de veritats avui en dia incòmodes o políticament incorrectes.
Parlem de la salut dels valors, de la moral, aquesta paraula tan en desús i que ha estat expulsada del lèxic, com si l’home modern no en tingués o no n’hagués de tenir de moral. També de les tradicions, del que entenem com a torrencs què és bo o dolent i, diem-ho sense embuts, de la ètica i de les formes i la seva translació en l’àmbit públic.
Enrere queden ja els ideòlegs ,de fa un segle i a Torredembarra estem actualment totalment mancats de referents en aquest sentit.
Voldríem tenir lideratges forts i basats en una superioritat moral indiscutible. Ara per ara, això no ho tenim i que a casa nostra tenim la batalla -ara per ara- perduda.
En quina direcció es mou Torredembarra? Molts torrencs i torrenques, respondran amb el subconscient, alertant-los que, en realitat, el Poble es mou en la direcció que vol a través del PSOE i amb l’aquiescència del PSC i Jimenez. No van errats. Algú té cap dubte dels valors suposadament progressistes que el equip de govern, prova d’imposar?
Torredembarra ha de ser un poble modern, un poble de progrés, i internament, amb fonaments ètics. Ha de ser així si volem tenir un futur!
Però pot Torredembarra, fer-se un futur amb el pitjor equip de govern que amb tingut i tindrem a la Torre?
Amb la taxa general d’abandonament ,falta de idees,falta de participació,falta de diàleg,falta de consens,falta de nivell,falta de trasparencia,falta de responsabilitat falta de planificació,i el que es encara pitjor,falta de valentia, sinceritat i compromís per posar solucions? ... Cal continuar?
Els valors que vull transmetre i que porten a això són els correctes? Tothom sap que no! Llavors per què existeix la por a negar-ho públicament si tothom reconeix que tenim problemes gravíssims i el futur compromès?
Una última reflexió, per a tots aquells que en havent llegit aquestes línies opinin que parlo de forma exagerada, reaccionària, o quedin colpits perquè vaig sense embuts amb una problemàtica que no es pot tractar en un insignificant i anònim bloc.
Ni és ciència ficció, ni és una novel•la de Dan Brown(escriptor del codigo DaVinci) de conspiracions i secrets ocults: és el que succeeix al nostre poble, i ho denuncio a risc de ser considerat un friki atolondrat.
Estic i espero no estar tot sol, en condicions per poder denunciar que tenim els pitjors representants polítics de tota Europa si no es pas ,de tot el Mon, dirigint el nostre poble,assistits per personatges de partit, d’allò més sinistres i patètics, que operen fora dels focus visibles del Poder.?
PER A GENT INTEL.LIGENT I RESUMINT---QUE CABRONS!!!

Que Déu ( si es que ni ha) beneeixi Torredembarra

9 comentaris:

Anònim ha dit...

El que compta però, és viure del cuento i dir que la culpa és de l'altre, que en aquest cas també té culpa l oposició, però això no treu les evidents mancances .

Anònim ha dit...

Muy bueno,estoy de acuerdo en casi todo,en la Torre,por supuesto podemos tener un gobierno mucho,peor no te olvides nunca que en este pueblo somos la hostia¡

Anònim ha dit...

l'apparachik .És el nom en què el món de la política rebien els aparells executius dels partits polítics d'àmbit soviètic, en certs cercles restringits, així s'anomena tota l'executiva dels partits, una autèntica maquinària de poder entre ells, amb tentacles i persones infiltrades a la major part de les organitzacions de tot tipo al nostre poble.
Les seves "males o bones arts" són conegudes per tothom, el fer una crítica ha según qui,o segons que al nostre poble,porta el mal-son a qui s'enfronta a l'apparachik o ha les seves rodalies ha begut oli.

Anònim ha dit...

Hi ha moltes maneres de fer les coses. És evident que les maneres de l'equip de govern de tractar el personal d’aquesta casa no tenen res a veure amb el tarannà d'CIU. Tot el contrari. Però hi ha coses que no s’entenen. No és normal que persones que fa tants anys que treballen a la casa i que fins i tot per l'Il·lustríssim sempre havien estat els més bons treballadors, passin de la nit al dia a ser els més dolents.
Alguna cosa passa entremig i l'equip de govern no l’explica.

Anònim ha dit...

El que em deixa perplex una vegada més, és la incoherència d’alguns, capaços de practicar el “donde dije digo digo Diego”.
Deu ser perquè des del mes de maig de 2007 (eleccions municipals) a dia d’avui, la realita al poble ha variat substancialment..tafaner.,benvingut al món real.

rafael ha dit...

No exageras lo mas minimo, y quiero decirte algo..has publicado uno de los mejores articulos leidos en un blog..son verdades como puños. besitos

tafaner ha dit...

Me sonrojoooo¡Hay si no fuera,por lo que es,muy agradecido Maestro.

Tertulià ha dit...

L’atzar de la casualitat,
el caminar sense destí concret
per un asfalt sense nord,
Un semàfor que t’atura.

Un pensament sobtat,
una mirada enrere
i llavors fruits de l’atzar
apareix la casualitat de trobar-nos.

El que tens més a prop
moltes vegades està més lluny.
Sempre tan a prop
i a la vegada tant lluny.

Cal esperar l’atzar
i veure que fa el destí.
O potser l’atzar i el destí
som el que decidim
fer cadascú de nosaltres.

No hi ha atzar,
no hi ha destí,
no hi ha casualitat,
som nosaltres per construir
el nostre atzar,
el nostre destí,
des de la casualitat
d’un pensament fugaç
però permanent.

Per tu tafaner;molt be.

rafael ha dit...

Con tanto intelecto y mentes privi legiadas¡¡ Que complejo madre !!besitos para los dos