dijous, 1 d’octubre del 2009

REAGRUPAMENT: * LA PONÈNCIA POLÍTICA


Independència i democràcia
El proper dissabte, 3 d’octubre, tots els reagrupats tenen una cita al Palau de Congressos de Catalunya, on Reagrupament celebrarà l’Assemblea General. Aquest acte serà la presentació a la societat del nostre projecte, que es resumeix en els dos conceptes que encapçalen aquest text: la independència de la nostra nació en el marc d’una societat dotada d’una democràcia d’alta qualitat.
Però l’assemblea de Reagrupament Independentista vol anar molt més enllà del que, habitualment, donen de si aquest tipus d’actes: vol ser, sobretot, un exemple de transparència democràtica en el seu funcionament. Reagrupament es proposa canviar en profunditat les formes de fer política a Catalunya. I, evidentment, predica amb l’exemple com ja fa des de l’inici de les activitats, publicant el finançament dels actes de presentació.
Per això la totalitat de la sessió, sense ni un sol minut d’excepció, serà oberta als mitjans de comunicació; per això l’elecció de la comissió executiva es farà mitjançant un sistema de llista completament oberta, a la qual s’han pogut presentar tots els associats que han volgut, sense cap filtre previ de recollida d’avals. No tenim res a amagar, no ens fa por (al contrari, ho considerem un element a potenciar!) que es conegui la pluralitat d’opinions al si de la nostra associació. No hi ha cap associat de Reagrupament amb més privilegis que un altre a l’hora d’optar als càrrecs directius de l’associació.
La totalitat de l’assemblea serà emesa en directe per internet, i els bloggers tindran un espai reservat per comentar en directe les seves impressions. Volem utilitzar al màxim les noves tecnologies de la comunicació per fer més accessible el nostre missatge. Amb aquesta intenció també hem convidat a l’assemblea desenes de personalitats del món sobiranista, moltes de les quals compten amb tribunes als mitjans de comunicació per expressar les seves opinions i fer-ne partícip el conjunt de la societat.
La nostra associació es proposa, com és sabut, impulsar la presentació d’una candidatura independentista transversal a les properes eleccions al Parlament de Catalunya. L’Assemblea General del proper 3 d’octubre serà el tret de sortida d’aquesta cursa apassionant. Tots els reagrupats estan cridats a participar-hi. Tots els patriotes estan cridats a sumar-se a la tasca necessària i urgent de la llibertat de Catalunya.
Editorial 16 – Reagrupament
La primera assemblea nacional de Reagrupament que se celebrarà el dissabte, dia 3 d'octubre de 2009, a la ciutat de Barcelona, a l'auditori del Palau de Congressos de Catalunya, Avda. Diagonal 661-671, de 9 a 24 hores.
Les persones que s'inscriguin com a socis amb posterioritat a aquesta data, i fins el dia 3 d'octubre, podran assistir a l'assemblea en qualitat de convidats.