dilluns, 14 de setembre del 2009

3 comentaris:

tafaner ha dit...

ACTIVAT COMENTARIS !!

Anònim ha dit...

Doncs a mi em sembla un percentatge molt bo: el referèndum no el va organitzar una institució, no disposaven del cens, es va fer en una sola sala que no es va fer pública fins al matí. El dia que puguem fer un referèndum com déu mana, hi haurà més participació, segur.
Llavors, hi haurà molta gent que se sent espanyola (no tota) que no anirà a votar tal com fa a les eleccions catalanes, i part d'aquesta abstenció en el fons serà un 'sí' amagat, un 'ja m'està bé'. I llavors gunayarem.

Anònim ha dit...

Ara si, ara els dos partits catalans s'han tornat de cop sobiranistes. Tant CiU com ERC, volen capitalitzar la consulta, deu ser per alló de la barba del vei i posar a remullar la teva. Primer CiU amb els seus pactes amb el PSOE més jacobí - el de Felipe Gonzalez-, i després amb l'ala dura del PP - la dels Aznar, Acebes, Zaplana i companyia-, i després ERC, la mateixa ERC de la famosa clau pactant amb els capitans del PSOEC, una i altre vegada. Ara volen "recolzar" - que no donar suport- totes les convocatòries que es facin arreu de Catalunya. La pregunta que els hi faig és, ¿no seria més fàcil fer un pacte per formar un govern catalanista, tant aquí com a Madrid?, molt em temo que la resposta seria del ordre de : " no home no, una cosa es "recolzar" o si ho prefereixes "apoiar" el que fan uns il·lúsos, i un altre de ben diferent que renuncie'm a la política de les engrunes que durant tants anys ens ha funcionat tant bé, a més -afegirien- si aconseguissin la independència, qué seria de nosaltres, del nostre futur polític?" bona pregunta aquesta. Per si de cas es gira la truita varen treure el nas per Arenys, mai se sap. Aixó es el que volen, continuar vivint del "momio".