dimarts, 5 de maig del 2009

PATÈTIC

El fotut del cas és que encara hi haurà qui els voti a les properes eleccions. Patètic.

Aquest puto mentider és ara el lehendakari. Un pacte difícil d’entendre entre esquerres i dretes que són capaços d’ajuntar-se amb l’únic proposit de donar pel sac als que són bascos de veritat. Sembla ser que l’eix directriu que aglutina als socaites és la mentida.

Amb aquest personal al capdavant del govern, no és d’estranyar que siguem capdavanters en tot el que sigui negatiu. Els dos últims exemples: el nombre de contagiats per la grip del porc i el nombre d’aturats de tota Europa. Potser més d’un socialista s’està plantejant canviar el seu vot per donar-lo als del PP. Francament, no sé què és pitjor.
Sempre hi ha un decebut perquè hi ha algú que decep. No ho oblidem. Però també és veritat que de la decepció en pot sortir coses noves.

4 comentaris:

rafael ha dit...

En general y sin ofender..todos los politicos, son unos mentirosos. NO SE PORQUE TE EXTRAÑA??. Por ejemplo: cuando dicen que te vamos ha dar...es que te van ha quitar, luego uno...tiene que salir corriendo, como medida de proteccion; Tu piensa lo contrario de lo que ellos digan, y lo acertaras.besitos ingenuos

Anònim ha dit...

Pues si Fantasma,que i farem.!!
Sempre hi ha un decebut perquè hi ha algú que decep. No ho oblidem. Però també és veritat que de la decepció en pot sortir coses noves.
Tafaner.

Anònim ha dit...

A Catalunya governen amb el Tripartit i ERC a costa del que sigui, a Euskadi ho fan amb el PP tot hi haver dit que no ho farien. Una qüestió de poder o una qüestió de país??.

Veure el que passa aquests dies a Euskadi em fa dir al Sr. Zaragoza i el "Si tu vas, ells venen" , quina diferència hi ha entre el PP i el PSOE??. I a ERC per quina via independentista ens pot dur a pactar amb el mateix partit que governa a Euskadi amb el PP?. Que ens ho expliquin.

Anònim ha dit...

Un nou mapa que resumeix molt graficament la idea d'Espanya que PSOE i PP comparteixen i que ha situat a CiU i PNV com els adversaris a batre.
Per alguna cosa serà.