dissabte, 7 de març del 2009

WE WANT A CATALAN STATE !!!

Avui és difícil trobar motius que mobilitzin grans quantitats de persones, per importants que puguin ser. Cada vegada ens costa més argumentar el nostre posicionament, i acostumem a limitar-nos a la queixa i crítica, sense moure un dit del peu. És lloable qualsevol empresa que aconsegueixi il·lusionar un bon grapat de gent per uns ideals que, com l'actual, es preveuen força utòpics, encara que és gràcies a la utopia que el món es belluga.
M'he quedat sense ungles... i sense paraules. Avui era el dia assenyalat per a fer sentir la veu sobiranista catalana a Brussel·les. Convocats per la plataforma 10mil.cat, més de 10.000 catalans i catalanes s’han aplegat aquest matí a la capital belga per a manifestar-se en favor de l’autodeterminació, en favor de la democràcia, que hauria de permetre que catalans i catalanes escollíssim quin ha de ser el futur del nostre País
Porto tot el matí amb el cap i el cor a Brussel·les i el cos aquí, a Torredembarra.
En la vida un no pot estar sempre on voldria estar.
Si poc entusiasme ha despertat entre la classe política catalana aquesta iniciativa, menys encara n'ha aixecat entre els mitjans de comunicació catalans. I encara menys en els públics.
El que fa més gràcia de tot és el posicionament d'alguns partits, i dic alguns perquè en aquest cas tant el PP com el PSOE ho tenen molt clar i es mostren amb coherència, al marge del que pugui pensar i opinar cadascú.
Una iniciativa, que independentment de l'èxit de la convocatòria, mereix un reconeixement absolut pels seus organitzadors.
Ignorar la tasca feta. pels que anomenen com, la societat civil, i no valorar l'esforç que els organitzadors han posat per portar les reivindicacions nacionals de Catalunya a Europa, és indigne d'uns mitjans de comunicació plurals i professionals, i més neci encara, el menyspreu que alguns dirigents polítics i Parlamentaris europeus han tingut per aquesta iniciativa.
Gràcies a tots els que a més del cap i el cor, heu portat el vostre cos a Brussel·les.
Gràcies a tots els que heu fet possible aquesta iniciativa: heu donat una gran lliçó d'esforç, enginy i voluntat. Avui, les meves piles nacionals, estan més carregades que mai.
Penjare l'escrit avanç de la manifestació sácavi doncs, encara segons com vagin les coses, algun polític o mitjà es voldrà penjar alguna medalla. I aquesta només se la poden penjar els organitzadors. Sigui quina sigui la nostra actitud davant l'organització d'aquesta marxa, el que importa és que sapiguem defensar el nostre País i els nostres drets, en totes les nostres actuacions, per convertir-nos en uns ambaixadors del nostre poble català.

WE WANT A CATALAN STATE !!!

VISCA CATALUNYA!!!!!