dimarts, 10 de març del 2009

Comencen a fer experiments !

Un cop més el mefistolfèlic Iceta i el mentider ZP ens han vingut a donar la raó del que ja fa temps que s`albira: l`ofensiva brutal, i si púguessin sagnant, contra tota diferència dintre de la presó espanyola.
Un es vesteix de serbi per negar la llibertat de Kosovo, i l`altre parla de la deriva radical de CDC, perquè uns quants quadres del partit varen anar a Brusel·les a demanar la llibertat d`un poble que gent com L`Iceta, Corbacho, Montilla neguen.
A banda del atracament produït al País Basc contra la majoria social, aquestes noticies venen a refermar la idea de l`atac sistemàtic, brutal,de l`espanyolisme més pollòs, ranci i tercermundista contra les nacions empresonades dintre de l`estat.
El PNB i CDC començen a veure la deriva sèrbia dels espanyols,hi haurien de començar a espavilar-se fora de les nostres fronteres, i de forma molt seriosa, buscar complicitats i aliats per preparar l`adéu a l`estat criminal espanyol, abans que aquests serbis tirin pel dret i tractin Catalunya com la nova Kosovo. I tenint la Chaconeta al ministeri de defensa, tot és possible, oi Iceta?
El gran desastre de Catalunya ha estat, és i serà el PSOE-C. No tenen cap altre interés ni objectiu que convertir Catalunya en un província espanyola. I ara amb la complicitat de cert independentisme esquerranós, que confón nació amb ideologia, i que resten hostatges de les escorrialles marxistes.
O acabem amb el PSOE-C a Catalunya, i enfrontem de veritat el nostre procés d`alliberament nacional, o la neteja ètnica a Catalunya pot superar la de Kosovo.
Atenció que a Euskadi ja comencen a fer experiments ¡!.

Ahir va fer un any de la reelecció de José Luís Rodríguez Zapatero, i com a provincians garrulos que som, tots els portaveus del Parlament van comparèixer per fer-ne una valoració.
L'Iceta ( PSOE ) va fer el seu paperot habitual: ZP és collonut, ha fet una feina fantàstica en aquests temps de crisi, Brutal l'Iceta dient la frase típica del PSC/PSOE: "O Zapatero o ja sabeu quina és l'alternativa" i nosaltres (Nosaltres vol dir el PSC, que ni tan sols ells es creuen que el PSC existeix i s'han d'anar autoreforçant constantment, perquè el PSC són en Castells, la Tura, en Nadal i quatre arreplegats més. La resta són del PSOE.) li donem suport perquè creiem que és el millor per Catalunya, bla, bla , bla.
Perfecte, és el que li toca dir.
Els que em reventen són els altres dos, en Ridao ( Esquerra abans ERC) i l'Herrera ( ICV ). Que si només transmet pessimisme, que si no dóna solucions a la crisi, que si encara no ens ha donat el finançament, que si Catalunya segueix sent a la segona fila,... Val, d'acord en tot, però llavors, què collons foten donant-li suport tan a Madrid com a Catalunya? Si tan malament ho fa i tan en contra hi estan tenen dos opcions: o des de la seva posició d'aliats polítics el collen per obtenir el que volen, o deixen de donar-li suport i que s'apanyi solet (ei! I qui diu ZP diu Montilla).
Si no volen seguir cap de les dues opcions, que segueixin xuclant de la mamella del poder, però al menys, que no siguin cínics i s'estiguin calladets, cony!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

SER SOCIALISTA DE FRANC ÉS SER ESTÚPID-El títol pot semblar provocador, però no ho és: és la constatació d'un fet. Si partim de la premisa que no hi tenim res a guanyar (vull dir: si no som funcionaris, si no ocupem càrrecs públics o llocs de treball que directament o indirecta depenen del servei socialista d'ocupació que s'ha format a qualsevol dels estrats de poder de Catalunya) és absolutament estúpid.
És estúpid si els votes com a catalanista. Des que els socialistes ocupen totes les esferes del poder i, en conseqüència, tots els recollidors de subvencions en què s'han convertit els periodistes s'han donat al socialisme frenètic i irracional, no hi ha cap escletxa de catalanitat enlloc.
El catalanocentrisme ha desaparegut. Ara només som una zona d'espanya on alguns parlem en català, però amb la refotuda "sana regionalidad bien entendida", o sigui, que només entre nosaltres, en veu baixa i canviant immediatament al castellà en quant sentim un "¿qué?", "¿cómo dice?" o alguna perla per l'estil.
Ja no existeix ni tan sols la famosa iniciativa o innovació dels catalans (i en el cas que existís, s'ofegaria en el fang de les misèries infraestructurals que patim). Per no ser, ni tan sols som garrepes, ja que consumim tant o més que la resta, fins i tot arribem a consumir més del que podem. Ens hem infectat amb el virus del cofoïsme retribuït de les subvencions, l'atur, les mitges jornades amb ajudes familiars.
Ens refugiem en la panacea del funcionariat, dels dies d'"assumptes propis" (com si n'hi haguéssin d'altres!), de les baixes per depressió que comencen al setembre i acaben a mitjàn juny, de les "escapades" de quinze dies a països "on la gent és feliç" tipus Cuba,Turquia,Tunez, Marroc... Tota aquesta merda es tapa votant socialista i dient que ets d'esquerres.
Si això suposa arruïnar un País, ofegar una nació, oblidar una història,... és igual.
És, certament, estúpid votar socialista si ets socialdemòcrata. La pressió fiscal sobre els més pobres ha disminuït en menor mesura del que ha disminuït la pressió fiscal sobre els més rics. Els empresaris voldrien l'acomiadament lliure, però no ens enganyem: no és lliure però hi està molt a prop. Les grans institucions financeres volen tenir més disponibilitat financera i el govern els la dóna, i no pas poca. Cal mantenir el nivell de consum i el govern, en conseqüència, fomenta l'augment dels subsidis (el subsidi per atur, no és res més que una mesura que interessa més als empresaris que no pas al conjunt de la població: els assegura mantenir el nivell de consum en fer que la gent no hagi d'estalviar per si de cas alguna vegada es queda sense feina.
És una mesura molt intel.ligent, tot i ser tan cínica: és de dretes però consta com una mesura d'esquerres). I els matrimonis homosexuals? i l'avortament? això no és d'esquerres? us preguntareu molts de vosaltres. Doncs no. Això és més a prop del liberalisme que no de l'esquerra. Ai! He dit liberalisme? Vade retro Satanas!. I, per si calen més proves, només apuntar que la branca socialista de les regions vascongades està a punt de formalitzar un pacte amb això que aquí anomenen "la dreta".
Potser molts lectors/eres us ofendreu per considerar que us tracto d'estúpids.
Només per qüestió d'estadística és molt probable que em llegeixi algú que, en algun moment, ha votat socialista.
No voldria enganyar-vos: realment us considero estúpids. Ara: res comparat amb el que em va passar a mí una vegada, fa uns sis anys. Vaig votar per un partit que deia que ens portaria a la independència i resulta que vaig acabar votant socialista.
A part d'estúpid, vaig ser càndid.
Tant de socialisme m'embafa, m'enlluerna, em carrega.... em fot.
Salut.-:)

Anònim ha dit...

No, el socialisme a Catalunya representa moltes coses:
Una empresa de col·locació impressionant.
Un espai de pensament marxista bastit a les universitats entre els anys 70 i 80 difícil d’esborrar.
El vot ètnic i identitari (curiosament ells són els que el menyspreen més ).
I sobretot, el franquisme sociològic que la gran massa de gent apolítica, amb manca de consciència cívica, el socialisme és la inacció, que no es mogui res, ocupar espais de poder i anar fent.
I no ofendràs ningú perquè els socialistes no llegeixen aquests blocs.
Salut.

Anònim ha dit...

Davant del que anomenen la deriva radical de Convergència, els caps pensants del PSC -Iceta, Zaragoza...- diuen que els convergents no poden ser a la vegada el partit del catalanisme moderat i del sobiranisme explícit. Quan ho diuen ¿fan una profecia o expressen un desig? Com a desig, s'entén. Perquè si CiU aconsegueix aquesta suma, tornarà al govern de Catalunya. Com a profecia és més dubtosa. Pujol ja va aconseguir una majoria social sumant components molt variats. Eren altres temps. Però segons com acabi el finançament, l'Estatut i el pacte basc entre PSOE i PP pot ser que molts catalanistes d'intensitat i de projecte divers pensin que torna a ser l'hora de sumar-se.