divendres, 2 de novembre del 2007

REPASSANT

Fa uns dies en Duran i Lleida, de la Unió Democràtica de Catalunya , va estrenar bloc. Com és habitual vaig passar a fer-li una visita imaginant que no m'agradaria el seu contingut però, amb el convenciment que sempre va bé apamar a l'enemic, sí, l'enemic.
El fet és que vaig topar amb un comentari sobre l'acte que la Comissió de la Dignitat va fer al Sant Jordi. Es queixava que no s'havia fet esment a Carrasco i Formiguera ni a Unió.
Doncs bé, repassant de nou el seu bloc he trobat diversos comentaris d'aquells que expliquen el perque del meu comentari.
Ha criticat que el govern de la Generalitat hagi entrat a la ILGA, una organització internacional pels drets de gais i lesbianes. També ha fet un article en que critica que es titlli de racista i sexista l'agressió a la noia equatoriana als ferrocarrils. Diu que és una agressió i punt.
Quina barra Duran! Com et treus la careta de racista i homòfob! Resulta que l'agressió la va realitzar un noi que assisteix a actes de l'extrema dreta, contra una noia de equatoriana precisament perquè és de fora i de color diferent. Això és agreujant no només moral i ètic, que Evangelis a la mà vostè també hauria de condemnar expressament, sinó que ho és també a efectes penals, ja que així està contemplat al Codi Penal.
Ja sabem que per vostè seria causa de justificació i d'eximent de la responsabilitat criminal atonyinar mariques,sudaques, moros, negres i rojos.
Però mira, per una vegada el sistema no està de part d'un ultra-catòlic conservador que fa comentaris més propis d'un Legionario de Cristo que d'un cristià que es creu res del què posa als Evangelis.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja s’ha acabat el teu desenfrenat protagonisme? Déu n’hi do, t’hi has lluït!

I tot per a què? Has “marcat paquet” i això en aquests temps de vulgaritats es porta molt, però…i després què? Potser et penses que així has pogut fer campanya electoral fora de campanya…Ets ben lliure de creure-t’ho.

El que si has aconseguit és un cert esgotament de molts votants de CDC que si avui es fessin les eleccions no crec pas que et votessin.

Segur que els teus càlculs, doncs el teu estil sempre ha estat d’home calculador, ja preveien aquest final i ara encara disposes de sis mesos per encarar les eleccions.

Sis mesos en política són una eternitat, però també hi ha persones que tenen memòria.

A més a més, actituds com la teva diuen ben poc a favor de la política, perquè finalment de tu només en recordarem l’ambició personal i les ganes de ser “ministro del gobierno español”. Francament, ben poca cosa.