dijous, 29 de novembre del 2007

MANIFESTACIÓ

Tots a la manifestació!
 
Tants Pactes de Barcelona, tants Galeusca i ja veus: a la fi, els grans aliats de CiU, el PNB i el BNG, amb l'ajut de l'inefable Labordeta (CHA) i alguns trànsfugues, li han fet al PSOE la feina bruta tot salvant-li el coll a la Maleni, la ministra més xula del moment. Cal reconèixer, això sí, que aquest cop els del PSOE ha sabut fer la feina: una mica d'AVE per aquí, uns quants milionets per allà i, apa, a fer la mà la solidaritat entre les nacions oprimides.
I diuen que som els catalans els insolidaris que estem tot el dia mirant-nos el melic.

Fa temps que em queixo del seguidisme i l'enlluernament que provoca Euskadi, polítcament parlant, entre un bon tou de gent de país que, això sí, com que els catalans sí que som solidaris de pebrots, perdem el cul per fer costat als nostres germans de l'altra punta dels Pirineus. Potser, només potser, algú en sabrà treure aquesta vegada una lliçó del que va passar ahir al parlament del bonic país veí que fa 300 anys que ens ocupa.
Potser, només potser, alguna força política d'aquest nostre país es replantejarà les seves aliances. Potser. Només potser.

Mentrestant, ja sabeu què toca: dissabte, a la manifestació. Tots i totes a la Plaça Catalunya de Barcelona a les 5 de la tarda. I potser, només potser, si som prous dient prou, alguna cosa podria començar a canviar. Ningú hi ha de faltar, cap absència, tingueu-ho clar: ningú no ens farà la feina que només nosaltres podem fer.
Que ja va dir-ho el President Macià: "Per a defensar les causes nobles ja hi ha molts d'homes, però Catalunya només ens té a nosaltres."

3 comentaris:

Ronald ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
rafael ha dit...

Los vascos han sacado la gran tajada en esta votacion..un monton de millones de €, para investigacion y lo que no se sebe...¿ Cuanto dinero cuesta es señora al bolsillo de Catalunya, entre pifias y lo que han sacado los vascos y otros?..esta claro que vienen elecciones y el feudo andaluz es el que mantienen al pinocho ZP, en el poder. besitos

Anònim ha dit...

Quan el pla Ibarretxe, molts dels polítics catalans que ara es queixen de la votació miraven cap un altre costat. I amb això no et vull treure la raó, ja que és cert que en alguns sectors hi ha molta "basquitis", però ni tot és blanc ni tot és negre.