divendres, 23 d’abril del 2010

Avui no és santa jordina.

Ja sé que avui toca parlar de llibres i de roses, que és el nostre gran dia, un dia per estar en família passejant mirant i comprant siguin llibres o roses, però mira quins pebrots que a ningú de tots els inútils que tenim per govern, que té o ha tingut el poder per fer-ho no ha instaurat el dia d’avui com a festa a tot Catalunya, per poder gaudir del dia plenament.
Ja sé que algú pensarà que així hi ha més gent, doncs potser molts aprofitarien per marxar de cap de setmana llarg, però se’m en fot, doncs els que realment volem viure el dia no marxarem i per comprar una rosa no ens haurem d’escapar de la feina d’amagat o portar-ne una de les ultimes i fetes pols de quant tothom tanca.
La veritat, no entenc com celebrem altres diades com el dotze d’Octubre i no som capaços de fer un Sant Jordi de festa.
He llegit en algun lloc que el nom de Jordina deriva de Georgina i es celebra el 15 de febrer. M'he quedat una mica parad doncs jo em pensava que derivava de Jordi i es celebrava el 23 d'abril.Bé com déia, torna a ser Sant Jordi, un dels dies més especials de l'any. Passegeu, respireu, fullegeu, compartiu, compreu, preneu el sol, regaleu llibres i roses, gaudiu d'un dia extraordinari I sobretot, agafeu energies, que tenim molts dracs per matar :
El que està en joc no és tan sols la independència de Catalunya, les polítiques socials i l'estat del benestar.El que està en joc és quelcom encara més important que tot això.
El que està en joc és la consciència.Consciència social, consciència Nacional,consciència de ser, consciència de si mateix, consciència de la realitat
que ens envolta.Ser conscients del miratge que ens estan fabricant constantment els mitjans de desinformació.De què en servirà tot si no tenim consciència?
I si som conscients, com ens podem quedar al marge?



Visc a Catalunya i Visca Catalunya. Felicitats a tots els qui avui celebren el seu sant, encara que sigui treballant.( I Jordina per favor no m'enviis mes roses, que soc un home casat ! ) Bon cap de setmana i a VOTAR el diumenge¡¡