dimecres, 10 d’octubre del 2007

No parlis amb extranys...


Aquest consell ens el donaven a tots els nostres pares, quan jo era petit em deien que hi havia gent dolenta pel carrer que t'oferia carmels, o que et deia d'anar al parc, o que t'acompanyaria a casa amb cotxe i que et segrestaven i et podien fer coses molt dolentes i que, fins i tot, podia passar que mai més et deixessin tornar a casa i no veuries mai més a la família. Et deien que eren persones normals, simpàtiques i divertides però que no ens refiessim....que te'ls podies trobar a la porta de l'escola o de l'esplai.
Una generació vam crèixer amb aquest consell dels grans i, pel que sé, és un consell que s'ha anat repetint generació rere generació....si més no a Catalunya.
Aquest consell, però, no sembla que mai arribés a Euskal Herria, perquè uns senyors, ja grans, s'han refiat d'uns altres que els oferien carmels, que els oferien coses atractives i que al final se'ls han emportat lluny de casa, de les seves famílies. Primer van aconseguir que se'n refiessin i després els han segrestat.
Això només és una visió del que ha fet Espanya amb la Mesa Nacional de Batasuna i amb part de la població d'Euskal Herria.
Per tant, companys d'Euskal Herria: NO PARLEU AMB EXTRANYS!!!
PD: i continuo estant a favor del diàleg per arribar a la pau i a la independència d'Euskal Herria i de l'autodeterminació dels Països Catalans, però no dels segrestos de l'Audiència NAZIonal i dels seus jutges estrella .

1 comentari:

rafael ha dit...

El juez estrella, obedece ordenes del PSOE, hace tiempo que se le ve el plumero y le gusta demasiado el protagonismo. besitos