dijous, 4 de desembre del 2008

Per la nostra pròpia Constitució

Voldria fer-me ressò aquí d'un interessant correu que m'ha arribat de la Xarxa de Blocs Sobiranistes. Diu així:
"Benvolgut/da,
Com a resposta a l'evident esgotament de la via estatutària i autonomista i com a part necessària per la creació d'un Estat propi, diverses entitats (entre les quals Sobirania i Progrés) han convocat, a la vigília de l'aniversari de la Constitució espanyola, una concentració per reivindicar UNA NOVA CONSTITUCIÓ CATALANA. L'acte se celebrarà divendres 5 de desembre, a les 19:00 hores, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.
Les entitats convocants fem una crida a la societat civil i altres entitats a adherir-se a la declaració i sumar-se a la concentració de divendres. Adjunt trobaràs el text de la declaració.
Fes-nos arribar la teva adhesió a coordinacio@sobiraniaiprogres.cat
Convocants inicials: Sobirania i Progrés, Catalonia Acord, Catalunya Acció, CIEMEN, Club FNEC, Comissió de la Dignitat, FOCDA (Fòrum català per l'autodeterminació), Fed. Nacional d'Estudiants de Catalunya, Fundació Manuel de Pedrolo, Fundació Randa i Germanies, La Xarxa d'entitats, sector Plataforma pel Dret de Decidir, Sobirania i República, Som 10 Milions, Xarxa de blocs Sobiranistes-Bloc Gran del Sobiranisme, 3r. Congrés Catalanista, entre d'altres.
Sobirania i Progrés Tel: 93.446.44.49 Mòbil: 639.950.781 www.sobiraniaiprogres.cat"