dijous, 8 de maig del 2008

* * *

Passadís amunt, passadís avall

4- 1.

4-1 ?

4-1 !!

Ohhhhhhhhhhhhhh
Tothom estava amb la por de que passarà, que si el passadís, etc… etc…etc… però tanta cosa per el passadís i al final com els jugadors del Barça son molt esportistes i van veure que allò era una festa va i porten el cava, les neules, els espanta-sogres i a més a més fan un passadís que va durar 90 minuts.
Ahir varem assistir davant del televisor al desintegrament oficial i públic del projecte esportiu del Barça de l’era Laporta. El cercle virtuós va morir amb un equip sense cor, en la gespa del Bernabeu, golejat sense pietat per l’etern rival amb l’ajut inqüestionable de un arbitre desastrós. És curiós, quan el Madrid ens pot fer mal, ens en fa sense compassió, en canvi nosaltres ….
De l’origen de la descomposició ens en tindran que donar explicacions una junta no massa amiga de donar-ne’n. A Laporta, promotor en altres temps d’elefants de colors, li toca posar en pràctica el que li exigia a Núñez, honestedat i transparència i si no s’hi veu en cor, que plegui.
Fa molt mal veure com al pitjor Madrid dels darrers temps els hem fet bons regalant-los dues lligues per no haver sabut redreçar el timó.
Confidential Barça, el reportatge del “Què n’aprenguin !!”, va posar en evidència una nova forma de portar un club del que han anat desapareixent els seus grans valedors, els qui entenien de gestió esportiva i sota el control dels que, en un temps rècord, es va aconseguir un equip guanyador.
Ara des de la desesperació de veure un Ronaldinho tocant les maraques per les nits de “Castefa” inhabilitat per a jugar a fútbol, es fa més que evident que amb condescendència i xerinola no es possible governar un club de fútbol.
Guardiola, el Pep, és l’escollit segons apunten tots els indicis, per a reconstruir de nou l’equip de fútbol i tornar l’il·lusió a una afecció que n’està fins els nassos de fer el ridícul per mig mon, el que em sabria greu de veres, coneixent la vàlua den Pep, és que per culpa de la situació en la que s’ha deixat caure el club, els qui demanen el cap del Laporta no li deixin exercir la seva funció amb la tranquil·litat que caldria i cremem entre tots en quatre dies a un excel·lent entrenador.
Potser el millor de tot seria avançar les eleccions a modus de moció de confiança i afrontar el nou cicle amb les garanties de suport suficient per treballar sense pressions, entenent que això a can Barça, pugui ésser alguna vegada possible.
Endavant amb els nens milionaris que cobren 1000 euros a final de més com molts de nosaltres.
VERGONYA!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Però ja n'he tingut prou! Després de veure el que van arribar a córrer ahir els jugadors del Barça, ja n'he tingut prou!!! Ja comencen a semblar de la penya del SI...
M'explico: SI haguéssiu corregut quan tocava, SI no haguéssiu esperat a Europa per esforçar-vos, SI sentíssiu els colors... Sí, sí... amb aquesta facilitat, perquè ahir vau fer pena.
Un equip que individualment a què superàveu en tot, i com a equip us han passat la mà per la cara... Avui he sentit vergonya aliena...

Anònim ha dit...

¡LAPORTA QUEDATE!

Anònim ha dit...

Ayer el f.c.barcelona perdio por falta de confianza por no tener valor por degarse ganar eso no es bueno para el club porque los aficionados etan tristes todos estan tristes e una berguenza es una falta de respecto para el club.Tendrian que acer muchos cambio en la plantilla.¿el nuevo entrenador sera Guardiola? venderan a marquez,deco,govani dos santos.

rafael ha dit...

Yo, no entiendo mucho de futbol, si lo veo lo veo y si no, me da lo mismo. Este equipo, le metio seis al Valencia...¿ Tanto cambia un equipo, en una semana ? ..¿ No creeis, que exagerais ?..De lo que si entiendo, es de mentalidad ganadora; Se puede comprar el jugador estrella, pero este jugador estrella, se le tienen que hacer unas pruebas psicologicas, que demuestren esas ganas, de triunfo y continuidad de esos deseos...¡Hambre! de victoria, lo llamaria yo. Esto es una deficiencia que el club cule tiene y dura muchos años, sin que se le ponga remedio; El club de la capital...esto no le falta. Yo vi un Raul y otros, hambriento de victoria. Esta es la diferencia. besitos

Tertulià ha dit...

Si la festa és la de l'enemic, la de l'etern rival, s'entén.
Els nostres futbolistes, però, sembla que es van prendre massa seriosament això d'haver-los de fer el passadís.
Tant, que fins i tot van voler regalar-los el partit des del primer minut.
Decepció, vergonya, humiliació...el passadís més llarg de la història futbolística; de rècord Guiness. Lamentable.
Com pot ser possible? Com pot ser que un professional salti a jugar a la gespa de l'enemic sense orgull, sense dignitat i sense esma? La resposta és al pit, sota aquell escut amb les quatre barres, la creu de Sant Jordi i els colors blau i grana.
De tots els nostres futbolistes, quants tenen el cor blaugrana? Pocs. Molt pocs. Vet aquí el problema que irrita els altres cors, aquells dels qui ens ho mirem des de la grada o la televisió.
Els nostres cors ahir s'entrebancaren en el seu impassible bategar, tot desitjant poder ser ells allà a la gespa disputant aquell encontre. Guanyar? No, guanyar potser no hauríem guanyat, els culés de cor. Segurament, en comptes d'haver-nos-en fet quatre, ens n'haurien fet deu. Això sí, el cap, avui, el podríem dur ben alt i el nostre orgull restaria intacte.

Anònim ha dit...

Però com que els colors blaugranes es porten dins del cor, faré veure que aquestes dues temporades no han existit. Esborraré de la memòria el partit del 4-1. Recordaré els millors moments de l'etapa Rijkaard i Ronaldinho. I a còpia dels dies em tornaré a il·lusionar. Amb Guardiola i nous fitxatges ens ho tornarem a creure, i acabaré per tornar a pronunciar la coneguda frase: "Aquest any sí"

-... sinó... sempre ens quedarà París!...-

Anònim ha dit...

Mira-ho pel costat bo. Gràcies a aquest annus horribilis la gent s'ha adonat que en Laporta no era l'"esperança blanca" de la política catalana com alguns ens havien volgut fer creure.