dimecres, 26 de març del 2008

5 comentaris:

tafaner ha dit...

Em pensava que ja no tornaria, però... al final, he tornat, em feia por, sinceramment, però ara ja està, el primer pas, i el més difícil ja està fet, que és tornar a entrar per aquella porta, tornar a veure cares de antics companys....una forta abraçada.

Tertulià ha dit...

HOLA¡¡¡¡¡Ja no volèn tafaners a Egipte?.

tafaner ha dit...

No,Sant tornem-hi que no ha estat res. M'he agafat una setmaneta de vacances, amb “campana” inclosa.
Aquestes vacances de Setmana Santa (per qui n'hagi fet) han estat profitoses, o no?.
Mireu: als morts a les carreteres han baixat (ja era hora), ha anat nevant i plovent, encara que la sequera persisteix, heu tingut temps de "fer la mona"( com sempre per el que veig), encara que alguns, des de fa molt de temps que la fan.Je, Je.
Al tornar de vacances, més relaxat i tot preparant pel Sant tornem-hi.
Sento la notícia de la renovació d'ERC. En Carod no es torna a presentar,( lo dejo todo,menos los privilegios,Jua,Jua) en Puigcercós si que ho fa i en Carretero i en Beltrán, de moment, també... S’acosten els congressos dels dos partits polítics que tenen com a referent i eix fonamental el catalanisme polític…I a nivell local…..(TELA MARINERA)……..
Be,em feia molta falta descansar (com a molts d'altres) i desconnectar de la praxis quotidiana.
Demà sant tornem-hi!¡¡¡¡¡¡
Avui no escric més perquè m'he passat una bona estona intentant la connexió musical del bloc i no m'he sortit.
A veure si algú/na m'ajuda !!
Salut i una forta abraçada a TOTS.

Anònim ha dit...

Hola benvingut,tafaner,caldrà estar atents a els moviments dins CDC. Algunes veus crítiques s’estan alçant per denunciar que els resultats obtinguts no són tan bons com eren d’esperar, i potser algú dins la federació hauria de començar a plantejar-se si s’està escenificant correctament el projecte de la “Casa Gran del Catalanisme”, que de moment, només sembla una operació de captació de militància. No es visualitza dins de CiU quin ha de ser el camí a seguir a partir d’ara ni quins objectius a mitjà i llarg termini cal fixar. Només amb crides desesperades no s’assoleix un suport considerable. Cal ser valents,tertulià.
Navegar entre el dret a decidir i el peix al cove d’en Duran no sembla gaire convincent a hores d’ara, així que potser el millor en un futur és començar a considerar les possibilitats d’un trencament que podria fer créixer les opcions sobiranistes de CDC.

Anònim ha dit...

Benvingut¡¡¡