dimarts, 22 de gener del 2008

COLLONADA

El rotllo aquest de l’Aliança de les Civilitzacions no és res més que això: una “collonada”, una “genialitat” del bambi-pinotxo del ZP que preté convertir-la en la seva gran idea.
La d’un estadista, d’un visionari, d’un gran estratega de les relacions entre nacions, entre cultures.
En resum del no res.
Que fins i tot la “modelitos” de la Vega hagi dit la bestiesa que “L’Aliança de les Civilitzacions és l’esforç més gran que s’ha fet per a la seguretat mundial” demostra la capacitat que tenen per verbalitzar l’estupidesa.
El sentit del ridícul és un bé realment escàs i en determinats polítics encara ho és més. Sembla com si això a ells no els afectés, com si estiguessin per sobre del bé i del mal.
Ells no són d’aquest món, en creen un a la seva mida, i en aquest cas del ZP és certament a la seva mida, a la mida del “bonisme-tonteria”.
Només hi faltava l’alcalde de Barcelona, el demòcrata que se’n fot de les resolucions que no li agraden o no li convenen, i que encara que l’oposició tingui majòria a l’Ajuntament, el senyor no les aplica. Ara, aquest gran demòcrata, ofereix el Castell de Montjuïc per a les sessions de l’Aliança. (Potser és per a formar escamots terroristes per a totes les civilitzacions).
Sembla que el lloc és idoni: hi ha armes, espais adequats per fer-hi pràctiques de tir, de vol i una història farcida de fets alliçonadors perquè allà s’hi ha afusellat, des d’allà s’ha bombardejat la ciutat...
En resum, un lloc ben trobat. Sí senyor!
Tenim uns governants que no ens els mereixem. Ara que el circs no poden exhibir animals els hi podríem posar a ells.
Us imagineu el ZP i l’Hereu com a parella de pallassos? Només un dubte: qui dels dos seria el pallasso llest?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Espanya és el país que ven més munició a l'Àfrica negra
...I no és per a matar conills, precisament.
Tant bla, bla, bla amb l'aliança de civilitzacions,... per a què.
...És que els quioscos econòmics d'uns quants pares de la pàtria han de funcionar, tant si com no, amb injeccions de diner de l'Estat si convé.
Tot és inestable i molts negocis se'n van a fer punyetes sota la sacrosanta llei del neoliberalisme.
Però hi han negocis immorals que ni pleguen ni es reconverteixen. Qui mana, mana.

Anònim ha dit...

El president del país que ven més munició a l'Àfrica negra (Espanya) i el president de Turquia, el mateix que ordena bombardejar els pobles kurds i que es nega a reconèixer el genocidi que van cometre els turcs amb els armenis.
Campions del cinisme!

Tertulià ha dit...

HEREU ES EL PALLASSO TONTO,CORNUT I PAGANT EL BEURE.Quan fa dies que el Ministeri de Defensa del Sr. Zapatero ha decidit instal·lar una unitat militar de muntanya a la caserna del Bruc, impossibilitant així tots els projectes de l’Ajuntament de Barcelona per traslladar-hi el Museu Militar de Montjuïc, el sr. Hereu ofereix el Castell a l’Aliança de Civilitzacions.
El batlle esta posant el carro davant dels bous. Segons el que es coneix, les activitats que cal desenvolupar al Castell han d’estar regides per un Consorci, no constituït, del que han de formar part Defensa, la Generalitat i l’Ajuntament.
La utilització de l’espai dependrà de les decisions del Consorci i de la superfície útil resultant del trasllat del Museu Militar. Si el Museu Militar no es pot traslladar al lloc previst per voluntat exclusiva del propi govern de l’Estat, que està oferint l’Hereu? I perquè l’hi està oferint al mateix que crea el problema?.
La caserna del Bruc entrava dins els plans d’ampliació de la Universitat Politècnica, que amb l’augment desmesurat d’efectius militars -el darrer regal d’en ZP- caldrà revisar.
En el balanç que va fer fa uns dies l’alcalde Barcelona, va quedar clar que ell vol estar al costat de ZP, i en la seva llarga justificació, malgrat lamentar-se de les disbauxes ciutadanes dels darrers mesos, no va nomenar cap dels culpables.
Tampoc l’Aliança de Civilitzacions sembla un organisme gaire seriós, important ni durable com per permetre la seva estada al Castell.
Amb motiu de l’Any Europeu del Diàleg Intercultural, Ahmad Badr El Hassoun, Gran Muftí de Síria i persona molt influïen en el món àrab, va fer un discurs al Ple del Parlament Europeu, en el que entre altres coses es va distanciar de la iniciativa d’en ZP tot dient que “Tots constituïm una única civilització, malgrat que les nostres cultures siguin diferents, m’agrada que es parli de cultures, no de civilitzacions...”. Tot seguit el Gran Muftí va afegir “la religió cedeix a la cultura els seus valors morals, però som nosaltres els que construïm la civilització”. El Gran Muftí, va demanar al Parlament Europeu mantenir una reunió a Damasc, capital cultural del món àrab.
Moltes de les activitats, dels objectius, i dels convidats de l’Aliança estan assumits o són coincidents amb els de l’Any Europeu del Diàleg Intercultural.
Una abraçada.

rafael ha dit...

La alianza de las civilizaciones, solo sirve, para llenar hoteles de Madrid y meter dineros en su saca. besitos

Anònim ha dit...

És esperpèntic que el ZP, i l'Estat Espanyol per extensió, vagi de garant del diàleg entre civilitzacions i no sap ni respectar les realitats nacionals del país que ell governa.