dijous, 8 de novembre del 2007

NI TAPANT-SE EL NAS


Hi han dos tipus d'enquestes, les de veritat i les falsejades, les de veritat són les que fan els partits i les institucions per saber realment el que pensa la gent i que no es publiquen, se les guarden per consum intern, les altres són les que publiquen la majoria de diaris, enquestes encarregades per tal d'afavorir a un determinat partit o a uns determinats interessos i que s'utilitzen per dirigir i manipular el vot, no per informar de res.

Sembla ser que corre una enquesta de les bones, és a dir, de les que no estan manipulades i que es guarden per a consum intern, que diu que CiU en les properes eleccions a les Corts treuria uns 7-8 escons i quedaria per darrera del PSOE, del PP i d'ERC.

Això demostraria el que fa temps molts diem, Duran i Lleida és un pèssim candidat, és una persona que resta vots i que provoca urticària entre els seus potencials votants. Algun votant convençut de CiU que tingui un mínim de consciència nacional i que es consideri nacionalista pot votar a aquest individu? ...crec que ni tapant-se el nas. CiU havia arribat a tenir a les Corts espanyoles prop de 20 diputats i quan Xavier Trias va marxar en tenia 15, va ser arribar En Duran i començar a caure en picat , si ara deixa a CiU amb 7 diputats potser que plegui, és evident que les seves tesis cada dia més ràncies i espanyolistes haurien fracassat.

Crec des de fa temps que aquest sinistre personatge està preparant la seva fugida al PP i que té com a intenció enfonsar el màxim possible el partit on encara està, de fet crec que ell vota des de fa anys al PP.

4 comentaris:

rafael ha dit...

El Sr. Duran, es un vividor nato de la politica, siempre anda por todos lados, sin asumir responsabilidades, poco ambicioso, siempre morenito, un buen jesuita o curica, que sabe nadar y guardar la ropa. besitos

Anònim ha dit...

Ferien bé en enviar-lo al PP de pet.

Anònim ha dit...

Aquesta setmana el senyor Duran i Lleida, secretari general de CiU, i president d’UCD ens feia arribar la seua preocupació perquè el país està governat per minories com ERC i ICV...

Això ho diu un líder d’una formació política que té 16 diputats al parlament de Catalunya mentre que ICV en té 12 i ERC 21, per tant, com pot acusar de minoritàries a unes forces polítiques que tenen el mateix o més pes que la seua?

La seua aposta per la sociovergència, o fa uns dies amb el PP, només demostra que UDC, i per tant, part de la coalició de CiU només busquen esgarrapar poder i menysprear a unes forces nacionals i d'esquerres que segons ell no haurien de marcar l’agenda política catalana.

També cal a dir que la direcció d'UDC diu que aquí la situació és diferent perquè ells són els qui no han guanyat ... Per tant, el seu discurs -com sempre- varia segons els seus interessos.
Ara pacto a Madrid amb el PP, ara a Catalunya amb el PSC, a Torredembarra amb ERC, a la diputació amb el .... No són casos aïllats, és la seua política d'aliances, que demostra que fan el que els hi convé per arribar al poder, i canvien de discurs segons bufa el vent... o els vots.

D'altra banda, sobre l'opinió que a Catalunya ha de governar el partit més votat, no cal repetir que aquest no és el debat. L'Estatut i la llei electoral catalana -aprovada també per ells- consagra un model democràtic no presidencialista entre 2 grans partits, sinó en una majoria parlamentària a través de l'elecció d'un dels diputats o diputades com a president o presidenta...Si no fos així,partits "minoritaris" com el seu, ICV o altres possiblement no estarien dins del joc polític i això, tornaria a afavorir als grans partits que tant de mal fan a la societat.

Millor que no sigui ell, precisament, qui marqui l’agenda política catalana.

Anònim ha dit...

Molt Bones !.
M´Ha agradat molt el teu post sobre Convergència i els seus liders actuals.
L´Únic que t´ha faltat dir és que el seu principal problema es troba en el fet que el seu discurs s´ha aguantat durant molts anys en un únic factor: el govern.
Ciu és un partit que si no està al govern perd totalment el rumb perquè ni té un full de ruta polític ni tampoc uns ideals clars als quals arribar.
Només s´ha de recordar coses com:
-El seu soci de coalició (Unió) formava grup parlamentari a Europa amb la dreta Europea (PP).
-Artur Mas surt un dilluns i diu que vol refundar el catalanisme, que sigui integrador i la casa de tots.
El dimarts MR.DVD (David Madí) diu que vol la indepèndencia per Catalunya (demostrant així el seu caracter integrador).
- Dimecres en Duran diu que de plantejar-se un referendum d´autodeterminació ell diria que NO.
Deu ni do quina olla de grills!.
- Durant molts anys s´han omplert la boca dient a tort i dret que el PSC era sucursalista del PSOE i que es depenia de Madrid en les decisions.
I ells intenten pactar amb el PSOE que Ciu estigui al govern de la Generalitat.
Ara qui és sucursalista?
- Són un partit polític que defugeixen de qualsevol responsabilitat política.
NO PASSA RES,(Perdó, sí que passa, estan a la oposició). etc...

Apa, Salut i socialisme!